Închide meniul
EXCLUSIV

Se pregătea ”BOMBA” în fotbalul românesc! Steaua și FCSB, foarte aproape de a redeveni una și aceeași echipă! Cum a „reușit” Gigi Becali să strice totul

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 decembrie 2021, 12:04

Se pregătea ”BOMBA” în fotbalul românesc! Steaua și FCSB, foarte aproape de a redeveni una și aceeași echipă! Cum a „reușit Gigi Becali să strice totul

Cum vrea CSA Steaua să oprească disputarea derby-ului FCSB - CFR Cluj în Ghencea

Hepta

Planul secret era pus la cale de ”oameni grei” din România. Aceștia s-au gândit că brandul Steaua poate redeveni ceea ce a fost, în momentul în care Gigi Becali a anunțat că face un pas în spate. Planul era ca Steaua să revină astfel în Liga 1, iar toți fanii să susțină aceeași echipă. Oamenii care pot decide astfel de lucruri s-au hotărât să facă asta în momentul în care finanțatorul FCSB l-a numit pe Edi Iordănescu antrenor și a decis să nu mai apară în prim-plan. Fiul lui Anghel Iordănescu este considerat un copil al Stelei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum Becali nu s-a mai implicat la echipă, odată cu numirea lui Edi Iordănescu pe banca tehnică, oameni influenți din România au considerat că este momentul oportun pentru reunirea celor două părți. Gigi Becali a preluat Steaua în 2003, de la Viorel Păunescu, dar a fost nevoit să schimbe numele echipei la finalul lui 2014, după ce a pierdut procesul cu Armata.

Steaua ar fi evoluat în Ghencea

Din informațiile AS.ro, imediat după reunire, echipa ar fi primit baza din Ghencea. Noul stadion Steaua a fost dat în folosință în vara acestui an. Cei care voiau să reunească cele două părți au ajuns la concluzia că acest ”război” nu a ajutat pe nimeni și toată lumea a avut de pierdut. Mai mult, fanii s-au împărțit și ei în două. ”Peluza Sud Steaua” a mers lângă CSA, în timp ce ”Peluza Nord Steaua” a rămas alături de FCSB.

Ar fi o bucurie și o onoare pentru mine să jucăm în Ghencea. Eu cred că ar trebui să avem acces în Ghencea. Este dorința noastră să jucăm în Ghencea, am înțeles că este o inițiativă a Peluzei Nord în acest sens”, spunea Edi Iordănescu, într-o conferință de presă, pe vremea când pregătea FCSB. ”O să ne întoarcem acasă, pe Arenă, sau în Ghencea”, spunea și Florin Tănase.

Planul era ca Steaua să redevină o forță, iar cei care l-au pus la cale au crezut că Gigi Becali s-a liniștit și vrea să facă un pas în spate. Din câte se pare, în acest moment, planul a căzut, asta după ce Becali a reapărut în viața echipei. Cei care puseseră totul la cale au ajuns la concluzia că finanțatorul FCSB nu se va schimba niciodată, astfel că planul a murit încă din fașă, iar proiectulsecret rămâne închis în sertare.

Reclamă
Citește și:

7 ani fără performanță pentu Steaua

7 ani, atât au trecut de când numele Steaua a dispărut de pe prima scenă a fotbalului românesc. ”Războiul” încă mai continuă! Gigi Becali este mulțumit de titulatura de FCSB, dar susține că va lua înapoi marca Steaua. Chiar dacă omul de afaceri din Pipera a ținut formația sa la un nivel înalt, în Liga 1, nu a mai reușit să câștige titlul din sezonul 2014-2015, exact când a început ”războiul” cu armata.

De partea cealaltă, cei de la CSA au reînființat secția de fotbal și se chinuie de mai mulți ani în ligile inferioare. Steaua se află acum în Liga 2, dar ”militarii” nu au dreptul să promoveze. Echipa armatei va mai sta, cel puțin, încă un an în cel de-al doilea eșalon fotbalistic românesc.

Astfel, formația care a dominat fotbalul românesc, timp de mai mulți ani, a intrat în anonimat. Acest lucru s-a întâmplat după ce a început ”războiul” dintre Clubul Sportiv al Armatei și Gigi Becali. Formația armatei se chinuie prin eșaloanele inferioare, iar cea a lui Becali nu mai reușește să facă performanță la nivel înalt.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și