Închide meniul

Dumitru Dragmir e categoric: ”Gigi Becali s-a ars cu Florinel Coman!” De ce crede că patronul FCSB nu va obține milioane de euro în schimbul lui ”Mbappe de România”

Dragoș Vasile Publicat: 3 februarie 2022, 23:08

Reclamă
Dumitru Dragmir e categoric: ”Gigi Becali s-a ars cu Florinel Coman!” De ce crede că patronul FCSB nu va obține milioane de euro în schimbul lui ”Mbappe de România”

Florinel Coman este vedeta FCSB

Profimedia

Dumitru Dragmir e categoric în privința lui Florinel Coman

Florinel Coman a revenit recent după o accidentare, dar evoluțiile sale nu l-au impresionat pe Dumitru Dragomir. Fostul președinte al LPF i-a transmis lui Gigi Becali să își ia gândul de la milioanele de euro așteptate în schimbul fotbalistului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„S-a ars cu Coman, nu știu ce se întâmplă cu el. Nu aleargă. El e jucător bun, apare la finalizare, intră în combinații, dar e problema că face multe pauze. Aleargă 20 de metri și după face pauză. Nu poate să susțină efortul”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit prosport.ro.

Cotat la 4 milioane de euro, Florinel Coman a bifat în actualul sezon 10 partide, în toate competițiile, pentru FCSB. Fotbalistul de 23 de ani a reușit un singur gol și două pase decisive.

Florinel Coman e printre cei mai bine plătiți jucători de la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit ce salariu va avea la FCSB ultimul jucător transferat, Malcom Edjouma. Fotbalistul de 25 de ani va câștiga 14.000 de euro pe lună, dar nu se apropie de cel mai bine plătiți oameni din lotul roș-albaștrilor.

Căpitanul Tănase are cel mai mare salariu, 30.000 de euro. Al doilea cel mai bine plătit jucător al lui Toni Petrea este Claudiu Keșeru, cu 25.000 de euro lunar.

Reclamă

Podiumul este completat de Florinel Coman, care primește lunar 20.000 de euro de la vicecampioni.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16
mai
0:29
Florin Maxim a comparat-o pe Corvinul cu Real Madrid, după succesul istoric din Cupa României: „Aşa se câştigă!”
16
mai
0:13
Dorinel Munteanu, la pământ după ce Oţelul a pierdut finala Cupei României: „Stau cam prost cu emoţiile!”
23:56 Ce a făcut Dorinel Munteanu, în timpul loviturilor de departajare din finala Cupei României! Gestul a fost surprins imediat 23:45 Corvinul merge în Europa League din Liga a 2-a! Oţelul va avea nevoie de două victorii pentru a juca în Europa! 23:32 Câţi bani a încasat Corvinul, după ce a câştigat Cupa României! Succes istoric pentru echipa din Liga a 2-a 23:10 Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri! 22:52 „Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:45 Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator! 22:30 Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia Vezi toate știrile
Citește și