Închide meniul
EXCLUSIV

Dumitru Dragomir a anunţat viitorul lui Constantin Budescu! „E băiat deştept. Faptul că a slăbit dovedeşte că vrea să mai joace câţiva ani”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 iulie 2021, 12:53

Dumitru Dragomir a anunţat viitorul lui Constantin Budescu! „E băiat deştept. Faptul că a slăbit dovedeşte că vrea să mai joace câţiva ani

Dumitru Dragomir a răbufnit

Dumitru Dragomir, fost șef LPF / Hepta

„Să ştii că vine şi peste el rugina. Nu iartă pe nimeni. Am văzut că a slăbit. A făcut o treabă bună. Aşa cum şi eu am dat 12 kg jos. Uitaţi-vă ce sexy sunt. Faptul că a slăbit dovedeşte că vrea să mai joace câţiva ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se duce omul după bani. E băiat deştept. Şi-a cumpărat multe apartamente, el are închiriate. Bravo lui. E un băiat care nu va muri de foame după ce se lasă de fotbal”, a spus Dumitru Dragomir, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Constantin Budescu îi alege pe arabi

Constantin Budescu a primit oferte de la CFR Cluj şi FCSB, dar este tentat să rămână în Arabia Saudită, susţin sursele AntenaSport. Fotbalistul este aşteptat înapoi de Damac. Arabii nu vor să îl cedeze. Şi Budescu este tentat să rămână la arabi, potrivit surselor AntenaSport. El are un salariu de 1 milion de euro pe an.

Ştefan Gadola, unul dintre acţionarii lui CFR, a dat de înţeles că cel care a insistat pentru Budescu a fost antrenoul Marius Şumudică. Pretenţiile jucătorului ar putea fi însă prea mari pentru clubul din Gruia.

„- Clubul face tot ce poate să îşi permită cu banii pe care îi avem. (…) Nu ştiu încă, nu pot să vă spun exact. Astăzi nu ştiu nimic sigur că vine sau nu. Este un jucător bun, sigur!
– Are loc in echipa Budescu?
– Aceste lucruri antrenorul le hotărăşte. Transferurile se fac după cum doreşte antrenorul. Nu putem să facem un transfer cu care să nu fie de acord antrenorul”, a spus acţionarul lui CFR Cluj pentru AntenaSport.

Reclamă

Constantin Budescu, dorit de CFR Cluj şi FCSB

Constantin Budescu a devenit motiv de concurenţă între CFR Cluj şi FCSB. Neluţu Varga a anunţat astăzi că fotbalistul naţionalei va ajunge în Gruia, în proporţie de 80%, iar Gigi Becali a redeschis şi el discuţiile cu Budescu.

La scurt timp după ce s-a înţeles cu CFR Cluj, Alibec a luat legătura şi cu prietenul Budescu pentru a veni lângă el şi Şumudică. Mijlocaşul i-a transmis atunci atacantului că nu poate veni pentru că mai are contract la arabi.

„Am vorbit cu Budescu, chiar i-am propus să vină, dar a zis că mai are contract şi nu poate să plece de acolo. Mi-aş dori să vină şi el, dar nu este decizia mea, încă are contract. Poate pe viitor”, a spus Denis Alibec la sosirea la Cluj.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 32 de ani, Constantin Budescu este cotat pe site-urile de specialitate la 1.5 milioane de euro. El a evoluat de-a lungul carierei în peste 180 de meciuri în Liga 1, reuşind 69 de goluri şi 67 de pase decisive.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și