Închide meniul

Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Hagi, Popescu și Munteanu au fost umiliți la Euro 2020: „Eu luam niște haine și le dădeam foc în stadion!” Cine crede că este principalul vinovat

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 15 iunie 2021, 13:52

Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Hagi, Popescu și Munteanu au fost umiliți la Euro 2020: „Eu luam niște haine și le dădeam foc în stadion! Cine crede că este principalul vinovat

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Hagi, Popescu și Munteanu au fost umiliți la Euro 2020. La primul meci din istoria Campionatului European disputat în România, Gică Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu au fost trimişi la tribuna a doua. În schimb, oficialii FRF și mai mulți oameni politici au ocupat locuri la VIP.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Hagi, Popescu și Munteanu au fost umiliți la Euro 2020

Dumitru Dragomir s-a enervat când a fost întrebat de situaţia de la Euro. Fostul şef al LPF este ferm convins că aceasta este „cea mai mare umilinţă a românilor”.

„Domne, părerea mea este că trebuia să îi pună pe acoperiș. Mai mare umilință a românilor nu cred că există în țară asta. Să nu îl inviți tu pe Mircea Sandu, care a adus Campionatul European în România. Să îi pui tu pe Hagi și Popescu, care au jucat la Real și Barcelona, pe Dorinel, care a bătut recordurile de meciuri la echipa națională… să îi pui tu la inelul 3. Domne, nu știu cine s-a ocupat de asta, dar o umilință mai mare nu am trăit la nivelul fotbalului.

Indiferent dacă UEFA a dat dispoziție sau nu, trebuie atunci în seară aia să îi fi adus. Să îi ții pe Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu la inelul 3. Dacă eu eram în stadion, luăm niște haine și le dădeam foc acolo în stadion! Domne, eu am condus fotbalul mulți ani. Să știi că invitarea acestor personalități nu e greșită, ai nevoie de ei, dar lângă valorile fotbalistice”, a spus Dumitru Dragomir, potrivit sport.ro.

Cine este vinovat pentru umilinţa trăită de legendele fotbalului românesc

Dumitru Dragomir ştie cine este de vină pentru umilinţa legendelor fotbalului românesc. Acesta arată cu degetul spre politicianul Vasile Dîncu.

Reclamă

„În niciun caz Mihai Stoichiță nu este vinovat, el este director tehnic, nu organizator. Vor să arunce vina pe el, bine că nu au pus vina pe un antrenor de la copii și juniori. Domne, din informaţiile mele, toată organizarea a făcut-o Dîncu, tot-tot-tot, cap-coadă. Invitațiile, tot, au trecut pe la el. Sunt informat de la cineva foarte aproape de conducerea Federației”, a mai spus Dragomir.

Citește și:

Reacția FRF după ce Gică Hagi, Gică Popescu și Dorinel Munteanu au fost umiliți pe Arena Națională

Mihai Stoichită, directorul tehnic de la FRF, susţine că întregul proces de ticketing la EURO 2020 este gestionat de UEFA, care nu oferă invitaţii.

„FRF a primit o cotă de bilete pe care a trebuit să o repartizeze, eu am vrut să-mi cumpăr bilete și nu am putut, mai mult nu știu. Colegi de-ai mei din Federație nu au fost participanți la meci, pentru că nu au prins bilete. Nu știu cine a mai fost acolo, dar ei au putut fi invitați de UEFA. Eu am stat într-o parte și am văzut cum a văzut Gică și ceilalți, dacă nu am primit bilete pentru asta, ce era să facem”, a declarat Mihai Stoichiță, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dumitru Dragomir a răbufnit
  • Hagi, Popescu și Munteanu au fost umiliți la Euro 2020

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și