Închide meniul

Dumitru Dragomir a reacționat dur după ce FRF l-a „pârât” pe Gigi Becali la UEFA: „Mai mare prostie nu se poate”

Alex Ioniță Publicat: 25 august 2023, 13:47

Reclamă
Dumitru Dragomir a reacționat dur după ce FRF l-a pârât” pe Gigi Becali la UEFA: Mai mare prostie nu se poate”

Dumitru Dragomir a reacționat dur după ce FRF l-a „pârât” pe Gigi Becali la UEFA

Dumitru Dragomir / Hepta

Dumitru Dragomir a reacționat dur după ce FRF l-a „pârât” pe Gigi Becali la UEFA. Fostul șef al LPF consideră că decizia Federației nu a fost una bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Federația Română de Fotbal a sesizat UEFA după ce Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a recunoscut că a pariat pe meciul dintre Nordsjaelland și FCSB. Latifundiarul mizase pe o calificare a echipei sale în play-off-ul UEFA Conference League, însă la Farum s-au impus danezii, cu scorul de 2-0.

Dumitru Dragomir a reacționat dur după ce FRF l-a „pârât” pe Gigi Becali la UEFA. De ce susține „Mitică” că Federația a făcut o „prostie”

Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, este de părere că Federația Română de Fotbal a făcut o prostie atunci când i-a sesizat pe oficialii de la Nyon cu privire la declarațiile făcute de Gigi Becali. „Oracolul din Bălcești” susține că fără probe sau martori, latifundiarul din Pipera nu va fi sancționat de către oficialii forului european.

„O tâmpenie. Mai mare prostie nu se poate. Se duce Gigi și îi face și de râs. Să îi dea dovada, el poate să meargă peste tot și să zică cam orice chiar să-i și înjure. Dovada. Să îi arate că a scos din cont și a băgat la pariuri.

L-a văzut cineva pe Gigi într-o casă de pariuri vreodată? Dacă nu au dovezi și martori nu au ce să-i facă. Dacă vine cineva și zice că l-a văzut și așa, atunci poate să îl suspende un an sau doi.

Reclamă

Cred că au făcut asta, pentru că l-a deranjat foarte mult pe președinte. E normal ca Federația să fie în împotriva lui Gigi Becali, pentru că l-a tot atacat pe Burleanu. Nu riscă nimic”, a spus Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

Dacă oficialii UEFA îl vor sancționa pe Gigi Becali, echipa pe care acesta o patronează, FCSB, riscă excluderea din edițiile viitoare ale cupelor europene.

UEFA a confirmat că îl investighează pe Gigi Becali

Oficialii forului european au confirmat faptul că investighează declarațiile făcute de Gigi Becali, după „dubla” cu danezii de la Nordsjaelland.

Reclamă 4 / 0/3

„Confirmăm că, în conformitate cu regulamentul disciplinar UEFA, cazul este examinat de inspectorii din cadrul Comisiei de Disciplină și Etică din cadrul UEFA”, au transmis oficialii de la Nyon, potrivit sport.ro.

În urma pariului plasat, Gigi Becali a încălcat articolul 12 din regulamentul UEFA. Acesta poartă numele de „Integritatea meciurilor și competițiilor și aranjarea meciului”. În cadrul regulamentului este descris modul în care toate persoanele sau cluburile care participă în competițiile europene ar trebui să își deșfășoare activitatea:

„Toate persoanele supuse regulilor și regulamentelor UEFA trebuie să se abțină de la orice comportament care dăunează sau ar putea deteriora integritatea meciurilor și competițiilor și trebuie să coopereze pe deplin cu UEFA în orice moment în eforturile sale de a combate un astfel de comportament”, se arată într-un paragraf din articolul respectiv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:15 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua sesiune de antrenamente este ACUM în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uiașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu Vezi toate știrile
Citește și