Închide meniul

Dumitru Dragomir anunţă dezastrul la Dinamo: "Dacă Dinamo cade, s-a terminat. Nu are palmares, nu are nimic"

Dan Roșu Publicat: 13 noiembrie 2020, 9:08 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Reclamă
Dumitru Dragomir anunţă dezastrul la Dinamo: "Dacă Dinamo cade, s-a terminat. Nu are palmares, nu are nimic"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dumitru Dragomir o critică pe Dinamo

Cu salarii uriaşe pentru majoritatea jucătorilor, echipa din "Ştefan cel Mare" poate ajunge în faliment, susţine fostul şef de la LPF.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir: Dacă Dinamo cade, s-a terminat. Nu are palmares, nu are nimic

"Dinamo nicio şansă nu are, totul a fost un bluf, ca să scape Negoiţă de datorii. Ţineţi de oameni ca Becali, Varga, Rotaru sau Niculae. Dacă Dinamo cade, s-a terminat. Nu are palmares, nu are nimic. 

Totul e la Badea. Să facă tot posibilul să nu cadă, să cadă măcar în Liga 2. Situaţia e dezastruoasă. Cine a făcut contractele nu se pricepe. Dacă vine la Negoiţă, l-a îngropat pe veci. 

Negoiţă a aruncat cu avocaţii pisica moartă în curtea ăstora. Preferă să nu primească banii pe care îi care de luat, decât să preia alte datorii de milioane de euro", a spus Dragomir, la Pro X

Spaniolii de la Dinamo, tot mai aproape de plecare

Mircea Rednic a ieşit la atac, după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică. "Puriul" critică politica de transferuri a ibericilor. 

Reclamă
Reclamă 4

"Putea să le ofere un contract de România și să pună clauze de performanță. Ei le-au oferit direct salarii foarte mari, dar nu au bani. De atâta timp n-au reușit să vină cu nimic spaniolii. Am văzut că vorbesc frumos, dar fără bani n-ai cum să faci performanță. 

N-am vrut să vorbesc până acum pentru că am fost supărat. Eu când am fost la Dinamo bugetul era de 80-90.000 de euro, acum e de 500.000 de euro. La mine la echipă doar Nistor avea un salariu mare de 6.000 de euro”, a spus Rednic.

Reclamă
Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:15

Situaţie incredibilă la EURO 2024! Danemarca s-a calificat în optimi, după al nouălea criteriu de departajare

0:09

Anglia – Slovenia 0-0, Danemarca – Serbia 0-0! Clasament decis la ultimul criteriu de departajare în Grupa C! Cine s-a calificat

23:31 25 iun.

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

23:31 25 iun.

Edi Iordănescu ştie ce se va întâmpla la Ucraina – Belgia, meci de maxim interes pentru România! Pronosticul oferit

23:19 25 iun.

Kylian Mbappe, surprins înjurându-l pe Robert Lewandowski! Ce s-a întâmplat la finalul meciului Franţa – Polonia

23:07 25 iun.

„Va mai face FCSB transferuri?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc. Care este tactica lui Gigi Becali

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și