Închide meniul

Dumitru Dragomir, cuvinte dure la adresa lui Florin Talpan: „Tot iese și se plânge!”

Cosmin Olteanu Publicat: 19 aprilie 2023, 17:46

Reclamă
Dumitru Dragomir, cuvinte dure la adresa lui Florin Talpan: Tot iese și se plânge!”

Dumitru Dragomir, cuvinte dure la adresa lui Florin Talpan

Dumitru Dragomir, în timpul unui meci / Hepta

Dumitru Dragomir a avut cuvinte dure la adresa lui Florin Talpan! Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal nu este de acord cu schimbarea Legii Sportului, pentru a o ajuta pe CSA Steaua să primească drept de promovare în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir este de părere că, în cazul în care Legea Sportului va fi schimbată, toate ministerele din România ar trebui să-și înființeze echipe de fotbal.

Dumitru Dragomir, cuvinte dure la adresa lui Florin Talpan

Totodată, fostul șef LPF l-a criticat pe Florin Talpan, juristul CSA Steaua, pentru că, în opinia sa, se victimizează, în „războiul” pe care îl duce cu FCSB.

„Eu v-am spus părerea mea despre trecerea acelei legi pe care Vasile Dîncu vrea să o inițieze, dar dacă totuși Armata va primi dreptul să aibă echipă în Liga 1, atunci trebuie să reînființăm și Victoria București. Nu glumesc deloc. Înainte de Revoluție, Miliția susținea Victoria.

Dinamo era echipa fostei Securități, iar acum SRI să își facă din nou echipă, nu doar Armata. Ministerul Transporturilor să susțină Rapidul și tot așa. Una e să se implice cu bani Primăriile și alta este ca acești bani să vină de la Stat, direct prin Ministerele de resort. Păi, de ce să beneficieze de acest drept doar CSA-ul? Dacă tot schimbăm legea, atunci hai ca și toate Ministerele să se implice, nu? Dacă e să schimbi legea peste noapte, deși eu v-am spus clar că nu prea cred că vor putea să facă așa ceva, atunci hai să revigorăm cu bani tot sportul românesc, iar aici vorbesc în special despre fotbal. Dacă tot dăm stadioane către Ministere, atunci hai ca și aceste instituții să își facă echipe de fotbal și să le susțină.

Reclamă

Nu mă interesează pe mine ce face Talpan ăsta, că oricum el tot iese și se plânge. Ba că e urmărit, ba că e amenințat, ba că șefii i-au făcut și i-au dres, dar nu se gândește că și alte Ministere ar putea să își facă acum echipe de fotbal dacă legea o să fie schimbată? Păi, ăla privat mai se află în luptă loială cu o echipă de la minister? Dar, dacă asta e soluția, atunci să îi dăm bătaie”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru prosport.ro.

Anghel Iordănescu, încântat că s-a propus schimbarea Legii Sporturilor

Anghel Iordănescu, fostul selecționer al naționalei României, s-a declarat încântat că s-a propus schimbarea Legii Sporturilor, pentru a o ajuta pe CSA Steaua să promoveze în Liga 1.

„Sunt şi acolo, pentru că eu susţin prin convingere Steaua. Ca să fiu sincer, eu nu am prins FCSB, nu am fost decât la CSA Steaua şi şi mai sincer, când am ajuns prima dată la Steaua, nu se numea Steaua. Se numea CCA.

Reclamă 4 / 0/3

Tuturor ne place să spunem că ne dorim din nou performanţă. Toţi aşteptăm această performanţă. În ceea ce priveşte modificarea Legii Sportului, eu zic că este un lucru extraordinar. Mi-aş permite chiar să-i felicit pe cei trei parlamentari care au contribuit la această modificare a legii.

Mă bucur ceea ce a făcut Hagi, jos pălăria faţă de faptul că şi-a riscat averea, dar mă întorc la problema de fond. Această modificare a legii nu înseamnă că gata, s-a umblat la banii publici. Această modificare e benefică sportului. Sportul are nevoie de bani, fotbalul are nevoie de bani. Vrem performanţă, hai să aducem bani! Este o oportunitate pentru sport, chiar dacă ultima decizie aparţine Consiliului Judeţean, Consiliului Local… nu înseamnă că aceşti bani s-au şi dat.

Să fim sinceri, se dau deja bani de la Consiliile Judeţene, de la primării. Ăia nu sunt bani publici? E nevoie de bani. De ce ne cramponăm? De ce vă speriaţi de această lege?”, a spus Anghel Iordănescu, pentru digisport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și