Închide meniul

Dumitru Dragomir dă verdictul în scandalul de la CFR Cluj! Îi ia apărarea lui Alibec în disputa cu Dan Petrescu:”Păi, ce, mă, e slugă?”

Gabriel Zamfirescu Publicat: 3 decembrie 2021, 13:30

Dumitru Dragomir dă verdictul în scandalul de la CFR Cluj! Îi ia apărarea lui Alibec în disputa cu Dan Petrescu:Păi, ce, mă, e slugă?

Denis Alibec, dorit de Adrian Mutu la Rapid

Profimedia

  • Dumitru Dragomir dă verdictul în scandalul de la CFR Cluj
  • Îi ia apărarea lui Alibec în disputa cu Dan Petrescu

Dumitru Dragomir îi ţine partea lui Denis Alibec în conflictul cu Dan Petrescu. Atacantul a plecat de pe banca de rezerve a echipei din Gruia în timpul meciului cu Academica Clinceni. Era nervos că nu a fost introdus pe teren. Sătul de atitudinea tacantului, Dan Petrescu l-a exclus din lotul echipei campioane.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir, tranşant în scandalul din Gruia

Dumitru Dragomir a tranşat scandalul dintre cei doi după ce atacantul şi-a aruncat tricoul şi a plecat la vestiare în timpul meciului cu cei de la Cliceni. Deşi aproape toată lumea fotbalului i-a ţinut partea lui Dan Petrescu, fostul şef al Ligii îi ia apărarea lui Denis Alibec. Spune că Dan Petrescu ar trebui să comunice mai mult cu proprii jucători atunci când ia o decizie şi să nu le mai întoarcă spatele.

”Amândoi au dreptate. Păi, ce, mă, e slugă? E cârpă să șteargă cu el pe jos? Ce Dumnezeu? Trebuia să îi spună: `Bă, băiatule, la mine nu joci` și gata. Nu îl mai ținea rezervă atâta timp. Dar și Dan Petrescu e omul dracu’, să știți”, a spus Dumitru Dragomir, conform prosport.ro.

Reclamă
Citește și:

CFR Cluj poate rămâne fără antrenor

Denis Alibec a fost împrumutat de la Kayserispor până la finalul sezonului 2021/2022, dar poate pleca din Gruia chiar în această iarnă dacă cearta cu Dan Petrescu nu se stinge. Atacantul are 17 meciuri pentru CFR Cluj, în care a reușit două goluri și un assist. Totuşi Alibec mai are o şansă. Dan Petrescu a fost ofertat de către Răzvan Burleanu pentru a prelua funcţia de selecţioner al României. Antrenorul va da răspunsul la finalul meciului cu FC Argeş, ultimul pentru ardeleni în 2021. Dacă Dan Petrescu pleacă, Alibec poate primi o şansă din partea viitorului antrenor.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile