Închide meniul
EXCLUSIV

Dumitru Dragomir, despre situaţia dramatică de la Dinamo. Clubul nu mai poate folosi denumirea FC Dinamo: „Badea ar putea să facă treabă foarte bună. Să îi dea afară pe toţi!”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 15 aprilie 2022, 14:01

Dumitru Dragomir, despre situaţia dramatică de la Dinamo. Clubul nu mai poate folosi denumirea FC Dinamo: „Badea ar putea să facă treabă foarte bună. Să îi dea afară pe toţi!

Dumitru Dragomir îi face praf pe Dawa şi Tamm

Hepta

Dumitru Dragomir susţine că Nicolae Badea e singurul care ar putea lua Dinamo, pentru a readuce clubul în top. Asta în contextul în care conducerea SC Dinamo 1948 SA a fost notificată că nu mai poate folosi denumirea de FC Dinamo în scop sportiv şi comercial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Societatea care deţine patrimoniul pentru denumirea FC Dinamo Bucureşti este chiar Asociaţia Clubul Sportiv Fotbal Club Dinamo București, deţinută de Nicolae Badea.

Dumitru Dragomir: „Badea ar putea să facă treabă foarte bună la Dinamo. Să îi dea afară pe toţi”

„Of, Doamne! Badea e băiat deştept. La banii pe care îi are, ar trebui să ia Dinamo şi să facă o situaţie mai bună. Dacă a câştigat Badea, înseamnă că Badea are dreptate. Badea nu e băiat prost deloc, e un tip deştept.

Badea ar putea să facă treabă foarte bună la Dinamo. Să îi dea afară pe toţi, să ia Dinamo, să bage bani şi să facă treabă bună, cu centru de copii puternic, cu tot”, a spus Dumitru Dragomir, pentru Antena Sport.

Dinamo nu mai poate folosi denumirea de FC Dinamo

Astfel, conducerea clubului a fost deja atenţionată că nu mai poate folosi numele de FC Dinamo în scop sportiv şi comercial. Dinamo nu mai poate folosi nici site-ul oficial.

Reclamă

Totuşi, conform playsport.ro, echipa din Liga 1, Dinamo 2, dar şi echipele de la centrele de juniori vor putea evolua cu stema cu doi câini.

Cristi Chivu a refuzat Dinamo!

Cristi Chivu a refuzat Dinamo pentru a se stabili în Italia. Fostul internațional a fost dorit, în urmă cu câțiva ani, de Ionuț Negoiță. Acesta i-a oferit postul de manager general al clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare. Dezvăluirea a fost făcută de directorul sportiv, de atunci, al echipei, Cristi Bobar.

Invitat la AS.ro LIVE, Bobar susține că el și Negoiță s-au întâlnit cu Chivu, dar acesta a refuzat pentru merge la Inter. Cristi Chivu a luat-o de jos, după ce și-a obținut licența de antrenor. A preluat echipa U14 a celor de la Inter, iar acum este tehnicianul celor de la Inter Primavera. Nu este exclus ca, la un moment dat, Chivu să ajungă și la prima echipă.

Reclamă 4 / 0/3

„Cristi Chivu a avut ofertă de Manager General, de la Dinamo. Ne-am întâlnit la Stejarii, am discutat, dar el a refuzat. Făcea ce voia el la Dinamo.

A refuzat, a zis că vrea să meargă în Italia, să antreneze copii. El a luat-o de jos, poate ajunge oricând la prima echipă a celor de la Inter. Au existat multe cazuri„, a spus Cristi Bobar la AS.ro LIVE.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit Vezi toate știrile
Citește și