Închide meniul

Dumitru Dragomir, dezvăluire incredibilă. ”Mă cheamă Borcea să mă testez de Covid-19 din 3 în 3 zile. Vin toți la el să facă testul”

Antena Sport Publicat: 25 aprilie 2020, 18:52

Dumitru Dragomir, dezvăluire incredibilă. ”Mă cheamă Borcea să mă testez de Covid-19 din 3 în 3 zile. Vin toți la el să facă testul”

Dumitru Dragomir e convins că CFR Cluj va câştiga titlul la anul

Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al LPF / MMA / Niros Foto via hepta

  • Dragomir nu crede că Liga 1 se mută în Turcia
  • Fostul șef de la LPF spune că jucătorii trebuie testați
  • Dragomir spune că a avut coronavirus anul trecut

"Mă minunez şi eu când văd că sunt unii oameni serioşi care chiar iau de bună varianta asta propusă de cineva de la FRF, de a duce campionatul în Turcia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum să te gândeşti să mergi în Turcia, când, de fapt, Turcia e un focar mult mai mare de infecţie decât România? Păi, cum ai tu de gând să protejezi jucătorii?”, a declarat Dragomir, pentru gsp.ro.

Dragomir spune că Borcea și Nețoiu au teste pentru coronavirus

Dumitru Dragomir propune o soluție pentru oficialii LPF. Dacă nu sunt suficiente teste pentru jucători, atunci să apeleze la Cristi Borgea și Gigi Nețoiu.

Reclamă

"Dacă n-au, atunci să meargă la Borcea, are teste fără număr, le aduce de undeva de afară. Mă cheamă şi pe mine din 3 în 3 zile, îmi zice «Tăticule, hai la mine să-ţi fac testul să vedem dacă eşti în regulă». Se testează şi el, vine Neţoiu, vin toţi la el să facă testul, deci, pe cei din fotbal, dacă vor avea nevoie, îi rezolvă Borcea fără probleme", a mai spus Dragomir pentru sursa citată.

Dumitru Dragomir crede că a avut coronavirus

Ajuns la 73 de ani, fostul conducător al Ligii susține că a fost infectat cu coronavirus anul trecut. Mai mulți copii și nepoți ai lui Dragomir ar fi avut și ei forme mai ușoare.

Reclamă

”Coronavirusul ăsta l-am avut anul trecut. Eu știu simptomele de care toți spun astăzi, le-am avut eu anul trecut. Am fost internat în spital foarte grav, așa că nu mă sperie nimic.

Am fost plecat în străinătate. Tot focarul e în mijloacele de transport. Avion, autobuze, de aici pleacă tot. Dacă suntem aici, ne spălăm pe mâini, ținem mască, nu avem cum să ne îmbolnăvim”, a spus Dragomir, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: "Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame"
AntenaPLAY • 27 mart., 15:53
Dumitru Dragomir ştie cine nu trebuie să lipsească din echipa României la EURO 2024: „Nu ai cum să îl ţii rezervă. Are foame”
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea!
Diverse • 26 mart., 12:43
FOTO
Mihaela Borcea, noi detalii despre despărţirea totală de Cristi Borcea! Ce a spus despre ieşirea din afacerile familiei
Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Liga 1 • 26 mart., 10:34
„L-a luat valul” Dan Şucu, avertizat de un cunoscut om din fotbal să nu se transforme în Gigi Becali!
Dragomir, reacţie vehementă după apariţia stenogramelor cu Niculae şi Bocciu!
Liga 1 • 25 mart., 23:34
„Trebuie să fii oligofren să-ţi placă aşa ceva” Dragomir, reacţie vehementă după apariţia stenogramelor cu Niculae şi Bocciu!
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea
Diverse • 25 mart., 9:07
FOTO
Milionarul care, la 35 de ani, îi face concurență lui Cristi Borcea: „Al optulea copil e pe drum!”