Închide meniul

Dumitru Dragomir e categoric: ”Dacă eram Mutu nu mă duceam acum la Rapid!” Cum poate ”Briliantul” să liniștească galeria

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 4 martie 2022, 13:45

Dumitru Dragomir e categoric: ”Dacă eram Mutu nu mă duceam acum la Rapid!” Cum poate ”Briliantul” să liniștească galeria

Adrian Mutu, reacţie savuroasă când a fost întrebat de Rareş Ilie

Captură Antena 1

Dumitru Dragomir e categoric în privința numirii lui Adrian Mutu la Rapid

Adi Mutu este noul antrenor al Rapidului. „Briliantul” l-a înlocuit pe Mihai Iosif și a fost prezentat de clubul din Giulești. Va debuta în ultima etapă a sezonului regulat, cu Academica Clinceni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir îl sfătuiește pe fostul mare internațional să îl pună antrenor secund chiar pe Mihai Iosif, preferatul fanilor.

”Eu îl simpatizez tare pe Adrian Mutu, dar nu mă duceam acum la Rapid. Veneam la finalul întrecerii, era mai bine așa. Dacă nu bate pe Clinceni… Dacă era sfătuit bine, îl lua pe Mihai Iosif lângă el.

A luat niște necunoscuți de la Juniorul, pe Rareș Ilie și Pănoiu, și i-a făcut fotbaliști. Suporterii n-au dreptate! Era angajatul Rapidului, nu văd o greșeală a lui Mutu. Dacă-l lua pe Iosif secund, liniștea pe toată lumea”, a declarat Mitică Dragomir pentru prosport.ro.

Florin Prunea, șocat de venirea lui Adrian Mutu la Rapid

Gloria lui Dinamo, Florin Prunea, a spus că nu se aștepta ca Adrian Mutu să fie numit noul antrenor al Rapidului. Fostul mare portar e de părere că Victor Angelescu și Daniel Niculae ar fi trebuit să-l oferteze pe Marius Șumudică.

Reclamă

Rapid l-a demis pe Mihai Iosif după înfrângerea cu FC U Craiova 1948 din ultima etapă, scor 2-3. Marius Șumudică, liber de contract, rapidist convins, nici măcar nu a fost luat în calcule de conducătorii echipei din Giulești.

Adi Mutu este un băiat deștept, știe să vorbească foarte bine, foarte frumos. Ciudată numirea, din punctul meu de vedere. Nu mă așteptam, în primul rând, ca el să accepte să se ducă la Rapid și niciodată în viața mea nu credeam că o să trăiesc clipa ca Șumudică, Pancu, Bogdan Andone, Adrian Iencsi… Nu li se dă o șansă să antreneze și ei Rapidul în Liga 1.

Șumudică, din punctul meu de vedere, este în primii șase antrenori din România. Dacă îl ai pe Șumudică pe liber și nici măcar nu îl ofertezi…Este o numire ciudată și bănuiesc că și suporterii și-au dat OK-ul”, a spus Florin Prunea, conform prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și