Închide meniul

Dumitru Dragomir nu-i mai dă şanse la titlu FCSB-ului: „Imposibil! Şi dacă nu se prezintă CFR, tot nu câștigă campionatul!”

Cosmin Cioboată Publicat: 5 martie 2022, 11:34

Reclamă
Dumitru Dragomir nu-i mai dă şanse la titlu FCSB-ului: „Imposibil! Şi dacă nu se prezintă CFR, tot nu câștigă campionatul!

Dumitru Dragomir nu-i mai dă nicio şansă la titlu FCSB-ului

Hepta

Dumitru Dragomir nu-i mai dă șanse la titlu FCSB-ului: „Imposibil!”

Dumitru Dragomir a dat verdictul pentru lupta la titlul din Liga 1, dintre CFR Cluj şi FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul preşedinte al LPF este de părere că FCSB nu mai are şanse să recupereze diferenţa de 14 puncte faţă de formaţia din Gruia.

„Imposibil (n.r. – să câştige FCSB titlul). Şi dacă nu se prezintă CFR, tot nu ia FCSB campionatul. Că FCSB va mai pierde meciuri.”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru digisport.ro.

Mihai Stoica, despre viitorul lui Toni Petrea la FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit că va discuta cu Toni Petrea după meciul de duminică cu FC Voluntari, ultimul din sezonul regular. Managerul general al roș-albaștrilor își dorește ca tehnicianul de 47 de ani să continue la FCSB.

„Așa cum lui Edi nu puteam să-i reproșăm pentru că lipseau mulți jucători importanți, la fel și acum, a reușit într-un timp foarte scurt să asambleze o echipă într-un alt sistem, iar echipa a jucat bine. Nu știu ce să vă zic, chiar nu știu. Trebuie să vorbesc cu el foarte clar. Probabil după meciul ăsta de duminică, că avem mai mult timp. Anul trecut am pierdut campionatul și el n-a vrut să mai stea. Ne-am rugat de el, i-am dat timp de gândire, dar n-a vrut. Că s-a întors după, s-a întors, dar și poate pentru că n-a avut alt angajament. Gigi nu e genul care schimbă antrenori, chiar nu e”, a spus Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Reclamă

Toni Petrea a revenit la FCSB în noiembrie 2021, după ce Gigi Becali a forțat plecarea lui Edi Iordănescu. Cu el pe bancă, roș-albaștrii au adunat opt victorii, patru remize și un egal.

Dumitru Dragomir, sunat cu video de un ultras de la FC U Craiova 1948

Fanul oltean l-a întrebat pe Dumitru Dragomir de ce susține marea rivală din oraș, Universitatea Craiova.

Dragomir a spus că l-a pus la punct şi că a rămas șocat când a văzut câte tatuaje are ultrasul.

Reclamă 4 / 0/3

„Mi-a zis el câteva cuvinte mai deocheate, dar a fost destul de liniștit. Până când l-am văzut cum arăta. Era acoperit cu tatuaje, n-am văzut în viața mea așa ceva. Nici băiatul lui Mititelu (n.r. – patronul lui FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu Jr.) nu e așa tatuat.

Avea o pictură pe gât, trebuia fotografiat. Artist, n-am mai văzut așa ceva până acum. Când l-am văzut prima oară, voiam să închid telefonul. Am comentat cu el până când a închis el: ‘Să trăiţi, nea Mitică!’.

M-a întrebat că de ce țin cu echipa lui Rotaru. Dar i-am explicat și s-a liniștit. Ce voiați, să îl iau la înjurături?”, a spus Dumitru Dragomir, pentru digisport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și