Închide meniul

„Trebuie să vorbesc cu el!” Mihai Stoica îl bagă în ședință pe Toni Petrea. Când ar putea fi decisă soarta antrenorului lui FCSB

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 5 martie 2022, 11:09

„Trebuie să vorbesc cu el! Mihai Stoica îl bagă în ședință pe Toni Petrea. Când ar putea fi decisă soarta antrenorului lui FCSB

Toni Petrea l-a introdus pe teren pe Ivan Mamut în minutul 84

oni Petrea a explicat intrarea "salvatorului" Ivan Mamut / Profimedia

Mihai Stoica a dezvăluit că va discuta cu Toni Petrea după meciul de duminică cu FC Voluntari, ultimul din sezonul regular. Managerul general al roș-albaștrilor își dorește ca tehnicianul de 47 de ani să continue la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica, despre viitorul lui Toni Petrea la FCSB

„Așa cum lui Edi nu puteam să-i reproșăm pentru că lipseau mulți jucători importanți, la fel și acum, a reușit într-un timp foarte scurt să asambleze o echipă într-un alt sistem, iar echipa a jucat bine. Nu știu ce să vă zic, chiar nu știu. Trebuie să vorbesc cu el foarte clar. Probabil după meciul ăsta de duminică, că avem mai mult timp. Anul trecut am pierdut campionatul și el n-a vrut să mai stea. Ne-am rugat de el, i-am dat timp de gândire, dar n-a vrut. Că s-a întors după, s-a întors, dar și poate pentru că n-a avut alt angajament. Gigi nu e genul care schimbă antrenori, chiar nu e”, a spus Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Toni Petrea a revenit la FCSB în noiembrie 2021, după ce Gigi Becali a forțat plecarea lui Edi Iordănescu. Cu el pe bancă, roș-albaștrii au adunat opt victorii, patru remize și un egal.

Petrea a fost antrenorul lui FCSB și în stagiunea precedentă, dar a plecat la sfârșitul sezonului pentru că a ratat titlul în fața lui CFR Cluj.

Gigi Becali: „Toni Petrea a spus că vrea să plece!”

Istoria ar putea să se repete. După eșecurile cu Farul Constanța, 0-2, și FC Argeș, scor 0-1, Toni Petrea a decis că vrea să plece de la FCSB. Acesta l-a anunțat deja pe Gigi Becali, care nu este de acord.

Reclamă

”Ce să faci? Nici nu vreau să mă duc să fac, să țip, să urlu. Îmi ajunge cât am țipat. Eu i-am zis lui Toni Petrea, a zis că se gândește dacă continue. I-am spus să se gândească bine. A mai făcut asta. A spus că vrea să plece!

Din punctul meu de vedere, nu! Ce vină să aibă Toni Petrea când un portar zice că vreau să mănânc bătaie astăzi. El ce a făcut, s-a văzut. Fără cinci titulari nu a dominat-o nimeni pe FC Argeș. Avea un portar împotriva lui”, a declarat Gigi Becali, potrivit ProX.

Ilie Poenaru, anunț despre posibilitatea de a deveni antrenorul lui FCSB

Ilie Poenaru ar putea deveni antrenorul lui FCSB la finalul acestui sezon. Tehnicianul de 45 de ani este „favoritul” lui Gigi Becali pentru a-l înlocui pe Toni Petrea. Pe listă mai este Marius Croitoru, cel pentru care militează Mihai Stoica.

Reclamă 4 / 0/3

Am mai fost dorit al FCSB, dar deocamdată FCSB are antrenor. E într-o competiție, la fel ca alte cluburi cu care au fost tatonări. Nu ar fi fair-play să vorbesc. Patru cluburi m-au tatonat, iar două cluburi au fost mai insistente și au sunat de mai multe ori. Spui că se vorbește de mine la FCSB la nivel de conducere. Sunt pe listă… Asta doar mă poate bucura. Dar nu am discutat cu nimeni. Sunt pe lista mai multor cluburi.

Până la urmă, nici blindarea unui contract nu reprezintă o siguranță. Nu mai e nimic sigur în fotbalul de la noi. E vorba de altceva. Eu sunt alt gen. Îmi place să colaborez cu toți din club, cu patronul, președintele și managerul. Discut cu toți. Ascult părerea oricui, a patronului, a președintelui. Fiecare are viziunea lui„, a declarat Ilie Poenaru pentru gsp.ro.

Citește și:
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și