Închide meniul

Dumitru Dragomir, opinie fermă despre schimbarea Legii Sportului: „Dîncu a fost diabolic! M-am înjurat 10 ani cu el!”

Cosmin Olteanu Publicat: 18 aprilie 2023, 11:09

Reclamă
Dumitru Dragomir, opinie fermă despre schimbarea Legii Sportului: Dîncu a fost diabolic! M-am înjurat 10 ani cu el!”

Dumitru Dragomir a lansat un avertisment teribil pentru Radu Drăguşin

Dumitru Dragomir, în timpul unui meci / Hepta

Dumitru Dragomir are o opinie fermă despre schimbarea Legii Sportului! Vasile Dîncu, senator PSD, a propus schimbarea Legii Sportului, astfel încât CSA Steaua să primească drept de promovare în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir îl numește „diabolic” pe Vasile Dîncu și consideră că inițiativa acestuia este o mișcare de imagine.

Dumitru Dragomir, opinie fermă despre schimbarea Legii Sportului

Fostul șef LPF nu este de acord cu inițiativa lui Dîncu și susține că aceasta nu va intra în vigoare.

„Dîncu a fost diabolic. Eu m-am înjurat 10 ani cu el. Pe plan local, dacă pot să adoarmă FIFA şi UEFA este o formă legală. Dacă amendează legea 69, din punct de vedere legal în România… dar nu te lasă FIFA şi UEFA pentru că e club departamental.

Dîncu a umplut stadionul mâine (n.r. pentru meciul CSA Steaua – Dinamo). A făcut un lucru extraordinar. S-au vândut deja 20.000 de bilete. Nu cred că va avea finalitate.

Reclamă

În primul rând, sunt oameni din Parlament care ştiu statutele UEFA şi FIFA. Sau se documentează dacă nu ştiu. Ai consilieri care se zbat să înţeleagă. Dar, e băiat deştept Dîncu.

Chiar dacă a făcut-o doar de imagine. Se simte şi la Dinamo spiritul de echipă mare. Ei sunt pe val şi dacă vor câştiga cu Steaua, promovează fără baraj. Eu zic că merg 10.000 de dinamovişti şi 20.000 de stelişti.

Dar legea nu cred că trece. Şi ăştia de la FIFA şi UEFA sunt oameni. S-ar putea să închidă ochii sau să nu îi intereseze România”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Anghel Iordănescu, încântat că s-a propus schimbarea Legii Sporturilor

Anghel Iordănescu, fostul selecționer al naționalei României, s-a declarat încântat că s-a propus schimbarea Legii Sporturilor, pentru a o ajuta pe CSA Steaua să promoveze în Liga 1.

„Sunt şi acolo, pentru că eu susţin prin convingere Steaua. Ca să fiu sincer, eu nu am prins FCSB, nu am fost decât la CSA Steaua şi şi mai sincer, când am ajuns prima dată la Steaua, nu se numea Steaua. Se numea CCA.

Tuturor ne place să spunem că ne dorim din nou performanţă. Toţi aşteptăm această performanţă. În ceea ce priveşte modificarea Legii Sportului, eu zic că este un lucru extraordinar. Mi-aş permite chiar să-i felicit pe cei trei parlamentari care au contribuit la această modificare a legii.

Mă bucur ceea ce a făcut Hagi, jos pălăria faţă de faptul că şi-a riscat averea, dar mă întorc la problema de fond. Această modificare a legii nu înseamnă că gata, s-a umblat la banii publici. Această modificare e benefică sportului. Sportul are nevoie de bani, fotbalul are nevoie de bani. Vrem performanţă, hai să aducem bani! Este o oportunitate pentru sport, chiar dacă ultima decizie aparţine Consiliului Judeţean, Consiliului Local… nu înseamnă că aceşti bani s-au şi dat.

Să fim sinceri, se dau deja bani de la Consiliile Judeţene, de la primării. Ăia nu sunt bani publici? E nevoie de bani. De ce ne cramponăm? De ce vă speriaţi de această lege?”, a spus Anghel Iordănescu, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:36
FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Vezi toate știrile
Citește și