Închide meniul
EXCLUSIV

Dumitru Dragomir, patron în fotbalul românesc! Surpriză uriaşă. Au început deja negocierile

Dan Roșu Publicat: 16 noiembrie 2022, 15:31

Reclamă
Dumitru Dragomir, patron în fotbalul românesc! Surpriză uriaşă. Au început deja negocierile

Suma uluitoare plătită de Dumitru Dragomir pentru un loc de veci în Cimitirul Bellu

Dumitru Dragomir, în timpul unui interviu / Antena Sport

Dumitru Dragomir e aproape să devină patron în fotbalul românesc! Fostul şef de la LPF a demarat discuţiile cu primarul din Clinceni, Adrian Budeanu, pentru a prelua o echipă care se pregăteşte la baza ilfovenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, conform surselor Antena Sport, Dumitru Dragomir ar avea două variante: Unirea Constanţa, care se află în Liga 2, şi Clubul Sportiv „Liceul cu Program Sportiv Helmut Duckadam”, care evoluează în liga a patra.

Dumitru Dragomir, patron în fotbalul românesc!

Unirea Constanţa are baza sportivă la Clinceni, acolo unde şi joacă pe teren propriu. Clubul sediului este la Constanţa, dar discuţiile preliminare au început între Dragomir şi primarul Budeanu. Rămâne de văzut ce variantă va alege Mitică.

Nu ar fi prima tentativă a lui Dumitru Dragomir de a prelua un club din România. Omul de afaceri susţinea în trecut că făcuse „trupă tare” pentru a o scăpa pe Dinamo din situaţia dezastruoasă.

Dumitru Dragomir făcuse trupa tare pentru Dinamo

Cu Victor Pițurcă antrenor, Dragomir vorbise deja cu nume mari din fotbalul românesc. Nicolae Badea, Cristi Borcea, Gigi Neţoiu, Viorel Cataramă și chiar Ionuț Negoiță ar fi făcut parte din proiect.

Reclamă

”Eram gata-gata să luăm Dinamo cu 3-4 luni în urmă. Atunci când se vorbea de Cataramă. Erau nouă persoane, inclusiv Negoiţă, băgate în treaba asta. Erau Nicolae Badea, Cristi Borcea, Gigi Neţoiu, Viorel Cataramă, eu, Ionuț Negoiță, care punea şi el 500.000. Mai era un primar care punea bani, dar nu pot să îi dau numele. Şi au mai fost doi inşi.

Le-am spus că eu sunt conducător, mă pricep la fotbal. Le-am zis că trebuie să dăm timp de 5 ani câte 500.0000 de euro pe an. Fiecare dintre noi. Dar nu au vrut. Le-am zis să punem timp de trei ani. Și au refuzat. Mă întrebau când vor scoate acești bani, dar le-am spus că niciodată. Cred că eu i-am convins, până la urmă, să nu se bage. Când am văzut că nu sunt dispuși să pună bani…

Pițurcă urma să fie antrenor. Cum să nu vrea? Dacă îi dădeai 500.000 de euro pe an cum să nu vină? În plus, el e prieten cu Neţoiu, cu Borcea, cu mine. Cum să nu îl iei pe Piţurcă antrenor? El nu băga bani”, a declarat Dumitru Dragomir la orangesport.ro. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și