Închide meniul

Dumitru Dragomir, propunere incredibilă pentru CSA Steaua: „Sunt naivi! Ăștia o să spargă Europa!”

Cosmin Olteanu Publicat: 29 aprilie 2023, 12:01

Reclamă
Dumitru Dragomir, propunere incredibilă pentru CSA Steaua: Sunt naivi! Ăștia o să spargă Europa!”

Dumitru Dragomir, propunere incredibilă pentru CSA Steaua

Dumitru Dragomir / Hepta

Dumitru Dragomir are o propunere incredibilă pentru CSA Steaua! Fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal consideră că a găsit soluția prin care „militarii” să primească drept de promovare în primul eșalon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua nu are dreptul să promoveze în Liga 1, deoarece Legea Sportului nu permite echipelor departamentale să evolueze în primul eșalon.

Dumitru Dragomir, propunere incredibilă pentru CSA Steaua

Dumitru Dragomir îi îndeamnă pe cei de la CSA Steaua să se asocieze cu Romtehnica. În cazul în care această asociere va avea loc, fostul șef LPF este de părere că CSA Steaua va deveni o forță la nivel european.

Totodată, „Oracolul de la Bălcești” a vorbit despre inițiativa lui Vsaile Dîncu, prin care dorește să schimbe Legea Sportului în favoarea „militarilor”.

„Legea Dîncu nu există, poate propunerea legislativă. A fost șmecher, sigur că da! De ce n-a făcut-o cât timp a fost ministru? Mai sunt generali care au semnat și ăia conduc Armata. De ce nu se asociază cu RomTehnica, asta care cumpără și vinde armament, că e privată… Ăștia mai au și bani, iar în loc de Steaua să-i spună RomTehnica!

Reclamă

Sunt naivi, l-am văzut și pe Talpan că a vorbit despre asta. Ei dacă se duc la RomTehnica și ăștia le finanțează și clubul sportiv, voi vă dați seama? Ăștia o să spargă Europa!

Dîncu nu e băiat prost, ăsta a făcut marketing! Domnul Dîncu trebuia să spună în felul următor. Cum să dea un milion de euro din banii lui Becali și ai lui Varga? Dau din impozitele ălora. Cea mai bună e asta, nu sărăcește această țară dacă se dau 100 de milioane de euro la fotbal și 100 de milioane de euro la restul sporturilor.

Țara ar trebui… dar nu ai cum, trebuie să ai un prim-ministru căruia să-i placă fotbalul și să aibă și tărie de caracter. Ciucă e un tip simpatic, dar nu le are cu sporturile.

Reclamă 4 / 0/3

Voi ce credeți că aceste comunități locale care dau bani, au trecut prin atâtea controale ale Curții de Conturi… nu-ți dai seama cât au strâns de fund și ăștia, până când a venit legea.

Dar când cumperi și vinzi jucători nu trebuie să faci licitație? Ești obligat prin lege! Când cumperi un jucător, îți dai seama că trebuie să faci ședință de Guvern. Hai, mă, ce dracu… astea sunt niște tâmpenii, nu se poate face așa ceva.

E un marketing făcut abil de Dîncu, a rămas în istorie cu legea asta. Mie îmi convenea să se aprobe legea, să se înființeze Dinamo, Victoria, Sportul Studențesc, ASA Tîrgu Mureș, Corvinul… să dea banii!”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru fanatik.ro.

Vasile Dîncu, optimist că CSA Steaua va promova în Liga 1

Vasile Dîncu speră ca echipa lui Daniel Oprița să evolueze în Liga 1 încă din sezonul viitor, chiar dacă acest lucru presupune un proces legislativ mai complicat.

„N-am avut nicio așteptare vizavi de rezultat la acest meci. M-am dus la spectacolul tribunei și al fotbalului în general.

E un proiect care încearcă să facă un pic de dreptate, pentru că nu poți să interzici prin legi unei echipe să joace într-o ligă.

Nu este simplu (n.r. ca amendamentele propuse de el să treacă până la finalul acestui sezon). Procesul legislativ este un pic mai complicat, vom vedea”, a spus Vasile Dîncu, potrivit sport.ro.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” Vezi toate știrile
Citește și