Închide meniul

Dumitru Dragomir, verdict sumbru pentru FCSB înainte de derby-ul cu CFR: „Așa se va întâmpla, nimic nou sub soare!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 5 februarie 2023, 9:39

Dumitru Dragomir, verdict sumbru pentru FCSB înainte de derby-ul cu CFR: Așa se va întâmpla, nimic nou sub soare!”

Dumitru Dragomir, verdict sumbru pentru FCSB înainte de derby-ul cu CFR

CFR Cluj / Hepta

Dumitru Dragomir, verdict sumbru pentru FCSB înainte de derby-ul cu CFR. Fostul președinte LPF nu are niciun dubiu în privința echipei care va câștiga și anul acesta campionatul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dumitru Dragomir este convins că Dan Petrescu o va face din nou campioană pe CFR Cluj, indiferent de câte echipe vor emite pretenții la titlu în play-off. Ba mai mult, „Oracolul din Bălcești” nu le dă șanse roș-albaștrilor nici în meciul direct cu ardelenii.

Dumitru Dragomir, verdict sumbru pentru FCSB înainte de derby-ul cu CFR: „Așa se va întâmpla, nimic nou sub soare!”

„Joc frumos sau joc urât, câștigă CFR-ul! De la începutul campionatului merg pe mâna CFR-ului! Se luptă și anul ăsta patru echipe și campionatul îl ia Dan Petrescu! Așa se întâmplă! Nimic nou sub soare”, a declarat Dumitru Dragomir pentru fanatik.ro.

Foștul șef al Ligii 1 a discutat și despre posibilitatea ca Dan Petrescu să antreneze în viitor la FCSB. Dragomir a exclus însă o asemenea variantă, dat fiind modul de abordare al lui Gigi Becali.

„Nu stătea Dan Petrescu nici o săptămână cu Gigi Becali la FCSB! Este un dominator, domnule! Trebuie să înțelegeți acest lucru!. În momentul în care te angajezi la el, ori ești slugă 100%, până la capăt și să nu-l trădezi! Cu jumătăți de măsură nu poți să lucrezi cu Gigi! Sunt caractere care nu pot să lucreze”, a mai spus Dragomir pentru sursa citată.

Reclamă

Un titular de la CFR Cluj, în pericol să rateze derby-ul cu FCSB! Anunțul îngrijorător făcut de Dan Petrescu

Un titular de la CFR Cluj este în pericol să rateze derby-ul cu FCSB. Chiar Dan Petrescu a făcut anunțul îngrijorător, la conferința de presă dinaintea partidei din Gruia.

Dan Petrescu a dezvăluit că Cristi Manea este în pericol să rateze partida cu FCSB. Staff-ul medical al campioanei României va oferi verdictul final în funcție de starea fizică a fundașului dreapta la antrenamente.

Dacă Manea păstreaza încă șanse să joace cu FCSB, Dan Petrescu nu va putea conta deloc pe serviciile lui Cephas Malele, după cum a anunțat la conferința de presă.

Reclamă 4 / 0/3

„Manea, dacă poate să se antreneze e bine, dacă nu… el nu va juca. Și Malele e accidentat, în rest să vedem”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă dinaintea meciului.

Cristi Manea a marcat pentru CFR Cluj în victoria categorică a echipei lui Dan Petrescu cu Farul, 3-0, în deplasare.

30 de meciuri a adunat Manea pentru CFR Cluj în actuala stagiune, având în cont patru goluri și trei assist-uri.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! Vezi toate știrile
Citește și