Închide meniul

Dunărea Călărași – Dinamo 1-3. "Câinii" s-au calificat în semifinalele Cupei României. Paul Anton a apropiat-o pe Dinamo la doi paşi de trofeu!

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 martie 2021, 17:45 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Dunărea Călărași – Dinamo 1-3. "Câinii" s-au calificat în semifinalele Cupei României. Paul Anton a apropiat-o pe Dinamo la doi paşi de trofeu!

Mediafax Foto / ALEX NICODIM via Hepta

Sferturile Cupei României

Dunărea Călărași – Dinamo 1-3

Min 90: S-a încheiat partida de la Călărași. Dinamo s-a calificat în semifinalele Cupei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Min 79: Ocazie Dinamo! Șutul lui Magaye Gueye dintr-o poziție bună a fost reținut de portarul gazdelor.

Min 67: GOOOL Dunărea! Mihai Eșanu a ieșit greșit la o centrare din lovitură liberă. Fotescu a înscris pentru gazde.

Min 62: GOOOL Dinamo! Florin Bejan a marcat și el pentru echipa lui Jerry Gane

Min 45: GOOOL Dinamo! Paul Anton a făcut dubla! Căpitanul lui Dinamo a reluat din prima o centrare a lui Steliano Filip, iar mingea a lovit pământul și l-a păcălit pe portarul advers.

Reclamă

Min 32: GOOOL Dinamo! Paul Anton a șutat de la distanță și nu i-a dat nicio șansă lui Krell. Mingea s-a oprit în plasa laterală.

Min 18: Tudoran șutează din careu, dar Eșanu reține fără probleme.

Min 7: Ocazie Dunărea! Ante Puljic a încercat să trimită cu capul la propriul portar, dar Kanda a anticipat. Șutul atacantului gazdelor a fost parat însă de Eșanu.

Reclamă 4 / 0/3

Min 5: Ocazie Dinamo! Paul Anton șutează de la distanță, dar portarul a avut o intervenție bună.

Min 1: A început meciul.

Dunărea: Krell – Rus, Crișan, Lopez, Sîrbu – Pușcaș – Tudoran, Cârstocea, Sava, Ciucur – Kanda
Antrenor: Cristi Pustai

Dinamo: Eșanu – Sorescu, Puljic, R. Grigore, St. Filip – V. Achim, Răuță, Anton, Fabbrini – Morsay – Gueye 
Rezerve: Kongshavn – A. Radu, Bordușanu, Stere, Măgurean, Bejan, G. Crețu, A. Bani, Mihaiu
Antrenor: Jerry Gane

Dunărea Călărași le-a eliminat pe rând pe Ulmu și Sanmartin, formații de Liga a 3-a. În "optimi", Dunărea a trecut la "masa verde" de Turris Turnu Măgurele.

De cealaltă parte, Dinamo a trecut în "16-imi" de Viitorul, după un spectaculos 3-0 în Ștefan cel Mare. În "optimi", echipa lui Jerry Gane a învins-o pe eterna rivală, FCSB, scor 1-0. 

"Câinii" au șansa să-și salveze sezonul dacă vor câștiga Cupa României. Universitatea Craiova, Viitorul Pandurii și Astra sunt celelalte echipe calificate în semifinale.

Reclamă

Dunărea Călărași – Dinamo, "sferturile" Cupei României

Ultima întâlnire directă dintre cele două echipe a fost în mai 2019. Dunărea, care evolua atunci în Liga 1, se impunea cu 1-0 în fața lui Dinamo. 

Formația din Ștefan cel Mare n-a mai câștigat Cupa României din sezonul 2011/12, când o învingea în finală pe Rapid, scor 1-0. 

Toate rezultatele din "sferturile" Cupei României

Chindia Târgoviște – Universitatea Craiova 0-1 

Universitatea Cluj – Viitorul Pandurii Târgu Jiu 1-3 

Petrolul Ploiești – Astra Giurgiu 0-3

Dunărea Călărași – Dinamo București, joi, de la 20:00, LIVE SCORE pe AS.ro

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil Vezi toate știrile
Citește și