Închide meniul

Dunărea Călărași – Rapid 3-2 | Înfrângere dramatică pentru giuleșteni! ASU Poli Timișoara – FC U Craiova 1948 2-1 | Oltenii amână sărbătoarea. Se încinge clasamentul în Liga 2

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 mai 2021, 19:52 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:58

Dunărea Călărași – Rapid 3-2 | Înfrângere dramatică pentru giuleșteni! ASU Poli Timișoara – FC U Craiova 1948 2-1 | Oltenii amână sărbătoarea. Se încinge clasamentul în Liga 2

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dunărea Călărași - Rapid 3-2

Cum arată clasamentul în Liga 2

1. FC U Craiova 1948, 49 de puncte
2. Rapid, 46 de puncte
3. CS Mioveni, 43 de puncte
4. Dunărea Călărași, 42 de puncte
5. ASU Poli Timișoara, 39 de puncte
6. Csikszereda, 37 de meciuri

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ
  • primele două poziții promovează direct, în timp ce locurile 3 și 4 merg la baraj cu pozițiile 13 și 14 din play-out-ul Ligii 1. 

Dunărea Călărași – Rapid 3-2

Rapid a dechis scorul din minutul 1, grație reușitei lui Rareș Ilie. Giuleștenii au intrat în avantaj la cabine, dar s-au prăbușit după pauză.

Dunărea a întors scorul în numai 3 minute, după golurile lui Valentin Alexandru și Tudoran. Echipa lui Mihai Iosif a dat semne de revenire după reușita lui Bogdan Barbu, însă n-a fost suficient ca Rapid să plece neînvinsă de la Călărași. Același Valentin Alexandru a înscris pentru 3-2 în minutul 73. 

Min 90: Final de meci. Dunărea călărași câștigă cu 3-2. 

Min 73: GOOOL Dunărea Călărași! Valentin Alexandru marchează de la 11 metri. 

Reclamă

Min 65: GOOOOL Rapid! Bogdan Barbu aduce egalarea pentru echipa lui Mihai Iosif. 

Min 51: GOOOL Dunărea Călărași! Tudoran înscrie în urma unei acțiuni individuale excelente. 

Min. 48:  GOOOL Dunărea Călăraşi! Valentin Alexandru egalează. 

Reclamă 4 / 0/3

Min 1: GOOOOL Rapid! Rareș Ilie deschide scorul după numai 53 de secunde. Rapid pornește ca din tun la călărași. 

Dunărea Călărași: Began – Rus, Șandru, Kanda, Lopez Varela Ariel Ignacio – Valentin Alexandru, Wiktorski, Pușcaș, Fotescu – Sălceanu – Ciucur
Antrenor: Cristi Pustai

Rapid: Moldovan – Finica, Ilie, Goge, Barbu – Sefer, Hlistei – Dandea, Costin, Bălan – Nastos
Antrenor: Mihai Iosif

ASU Poli Timișoara – FC U Craiova 1948 2-1

Timișoara a început ca din tun și avea deja 2-0 după primele 30 de minute. Axente a deschis scorul din penalty, iar Codrea a reușit o minunăție de gol, un șut cu exteriorul de la marginea careului care s-a oprit aproape de vinclu.

Compagno a redus din difernță în actul secund, dar n-a fost de ajuns pentru FC U Craiova 1948. Oltenii au ratat astfel șansa să obțină matematic biletele pentru Liga 1. Echipa lui Adrian Mititelu avea nevoie de o victorie, însă va trebui să mai aștepte ca să dea startul petrecerii. 

Min 90: Final de meci. Poli Timișoara se impune cu 2-1. 

Min 47: GOOOL FC U Craiova 1948! Andrea Compagno reduce din diferență și îi readuce pe olteni în joc

Reclamă

Min 27: GOOOL ASU Poli! Codrea șutează cu exteriorul de la marginea careului, iar mingea se oprește aproape de vinclu!

Min 8: GOOOOL ASU Poli! Axente înscrie din penalty. 

Min 1: A început meciul. 

ASU Poli: Păduraru – Jurj, Bocșan, Scutaru, Pamfile – Radu, Codrea, Coadă, Ivanovici – Axente, Munteanu
Antrenor: Dan Alexa

”FC U” Craiova 1948: Enache – Gîț, Diakite, Ispas, Huyghebaert – C. Cristea – Negru, Albu, Baeten, Voicu – Compagno
Antrenor: Eugen Trică

FC U Craiova 1948 a fost la 90 de minute de Liga 1

FC U Craiova 1948 era la numai 90 de minute de promovare. Oltenii își puteau asigura prezența în primul eșalon cu o victorie împotriva celor de la ASU Poli. 

FC U Craiova este lider în play-off-ul din Liga 2, cu 49 de puncte. Oltenii se puteau distanța la 9 puncte de CS Mioveni, ocupanta poziției a treia, care a reușit doar o remiză la Csikszereda, scor 2-2. 

Trei etape au mai rămas de jucat în play-off-ul din Liga 2. Rezultatele directe sunt principalul criteriu de departajare, iar U Craiova 1948 are o victorie și o remiză cu CS Mioveni.  

Csikszereda – CS Mioveni 2-2

Csikszereda a deschis scorul încă din minutul 1, grație golului reușit de Casiadi. Mioveni a egalat în minutul 37, prin Blănaru, care a profitat de o eroare uriașă comisă de Rybansky.

Ciucanii au trecut din nou în avantaj, după golul lui Piter din minutul 51, dar au rămas în 10 oameni cu 8 minute înainte de final. Meszaros a văzut al doilea cartonaș galben pentru o  intrare imprudentă. 

În inferioritatea numerică, Csikszereda a primit lovitura decisivă în prelungiri. Tiberiu Coman a fost eroul Mioveniului, reușind să marcheze cu capul în minutul 90+1. 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
Vezi toate știrile
Citește și