Închide meniul

După ce Gigi Becali a anunțat că l-ar vrea antrenor la FCSB în viitor, Marius Croitoru e lăudat de Mihai Stoica: ”999 din 1000 de inși habar nu au”

Antena Sport Publicat: 4 februarie 2022, 23:05

Reclamă
După ce Gigi Becali a anunțat că l-ar vrea antrenor la FCSB în viitor, Marius Croitoru e lăudat de Mihai Stoica: ”999 din 1000 de inși habar nu au”

Mihai Stoica, cuvinte mari la adresa lui Marius Croitoru

Profimedia

Mihai Stoica laudă performanțele obținute de Marius Croitoru în ultimii ani la Botoșani și spune că acesta va avea o carieră mare în antrenorat. Mai mult, managerul general al FCSB a dezvăluit că Marius Croitoru are și cunoștințe legate de istoria fotbalului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica, cuvinte mari la adresa lui Marius Croitoru

A dus o echipă cu un buget mic în play-off, când altele cu buget mult mai mare nu au reuşit să ajungă. Mărtuşiresc că a fost cea mai mare supriză pe care am avut-o în ultimii ani, şi un tânăr până la urmă pentru că are 41 de ani. Să aibă un asemenea knowledge (n.r. – cunoştinţe). Am vb de finală din 1982, de fapt de un meci Brazilia – Italia 2-3 şi ştia că Serginho era vârful Braziliei, asta spune multe. Cu toate responsabilitarea, nu o ştiu 999 de inşi din 1000 din fotbalul românesc habar nu au, pentru că nu sunt interesaţi. Pe mulţi îi interesează să se uită la emisiuni de bârfă şi gata.

Mi-a plăcut foarte mult şi îi prevăd o carieră mare pentru că e un om foarte inteligent şi foarte dedicat. Cred că merită în viitor, peste un an 2-3-4, habar nu am, pentru că e foarte tânăr, să ajungă la o echipă care să nu aibă problemele de la Botoşani. Pentru el faptul că Iftime i-a dat credit a reprezentat foarte mult. Valeriu Iftime l-a simţit”, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Marius Croitoru, pe lista lui Gigi Becali

Gigi Becali a dezvăluit că Marius Croitoru este unul din antrenorii pe care i-ar dori la FCSB în viitor.

Are un dar special, nu putem să ne dăm seama ceea ce face el. A mai fost Keyta, l-am vrut și pe ăla, n-am putut să-l iau! Cum să-i vinzi și să scoți alții? E un dar special al lui, ceea ce face el, doar el poate! A fost și el pe listă, el și Poenaru. Ei doi sunt pe lista mea ca viitori antrenori”, a spus Gigi Becali la digisport.ro.

Reclamă

Clauza „anti-Gigi Becali” din contractul lui Marius Croitoru cu FC Botoșani

Marius Croitoru e printre cei mai „la modă” antrenori din Liga 1. După rezultatele peste așteptări de la FC Botoșani, Croitoru a intrat în vizorul lui FCSB. Valeriu Iftime i-a fixat însă o clauză „anti-Gigi Becali”.

Valeriu Iftime a dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena Sport, că Marius Croitoru are o clauză de reziliere a contractului cu FC Botoșani în valoare de două milioane de euro. Chiar antrenorul fost cel care a propus clauza!

Cu siguranță este meritul lui Marius. Îi dăm lui Marius toată libertatea să se ocupe de ei, clubul știe și fiecare jucător știe că, dacă joacă bine, îi dau drumul. Toți care au plecat de la mine și au jucat fotbal bun, au plecat pe salarii mai bune și acum ne caută jucători care vor să vină la Botoșani.

Reclamă 4 / 0/3

Nimeni din club sau dintre jucatori nu e suparat ca a plecat Edjouma, din contră, suntem fericiți! Daca nu facem asta, în bugetul unul club din Liga 1 din Romania, dacă nu aduci bani din alte surse în afară de drepturi TV, trebuie să aduci bani de acasă. Meritul principal îl are Marius!

El mi-a propus clauza și a și semnat-o astăzi! El mi-a propus, a zis ‘nea Vali, ca să știi că nu plec, puneți o clauză cât vreți dumneavoastră!’ I-am zis: ‘pune, mă, două milioane’, ‘două milioane pun’”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Marius Croitoru a prins play-off-ul cu FC Botoșani în precedentele două sezoane și chiar i-a dus pe moldoveni în cupele europene. 5,8 milioane de euro au fost banii încasați de moldoveni din vânzarea de jucători de când Croitoru e antrenor la echipă.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și