Închide meniul

După ce s-a umplut de spanioli, Contra vrea şi doi români! Dinamo revine în "Groapă"

Silviu Corneanu Publicat: 9 septembrie 2020, 11:24 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:37

Reclamă
După ce s-a umplut de spanioli, Contra vrea şi doi români! Dinamo revine în "Groapă"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Cosmin Contra este antrenorul lui Dinamo

După spanioli, Contra s-a reorientat către români. Tehnicianul susţine că mai  vrea să aducă la Dinamo doi jucători români cu experienţă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra: "Dinamo trebuie să revină unde îi e locul"

"Aveam nevoie de jucători cu experienţă. Am avut norocul ca directorul sportiv să se mişte foarte bine şi să putem să aducem şase jucători în această săptămână. 

Aşteptăm de la ei ca jocul echipei să se îmbunătăţească, să vină şi rezultatele, tinerii să crească mult mai repede alături de ei. Dinamo trebuie să revină între primele echipe din România.

Contra: "Mai vreau doi jucători români"

Eu cred că ei ştiu unde au venit. Am încercat să-i fac să înţeleagă ceea ce înseamnă Dinamo. Unii se vor adapta mai repede, alţii poate vor avea nevoie de timp. Sper să reuşesc să fac o echipă în cel mai scurt timp. 

După ce am făcut aceste achiziţii vom încerca să vedem ce ne mai lipseşte. Avem discuţii cu doi trei jucători români şi sperăm să aducem doi jucători de valoare, români", a declarat Cosmin Contra într-o conferinţă de presă.

Reclamă
Reclamă 4

Contra a renunţat la mai mulţi jucători

Dinamo a fost activă nu doar la sosiri ci şi la plecări. Cosmin Contra a renunţat la mai mulţi jucători, printre care Neicuţescu, Sin, Popa şi Popescu.

"Am fost cinstit cu ei şi le-am spus după primul meci că nu mai contez pe ei. Prefer să meargă să joace, nu să rămână la Dinamo şi să stea în tribună. Poate pe viitor o să poată să revină la Dinamo", a mai spus Contra.

Contra, impresionat de Botoşani

Cosmin Contra se teme de meciul cu Botoşani, pe care Dinamo îl va disputa în Ştefan cel Mare, deoarece gazonul de pe Arena Naţională intră în renovare. Fostul selecţioner a rămas impresionat de echipa formată de Marius Croitoru.

Reclamă

"Sunt favoriţi pentru meciul de vineri. Îmi place foarte mult. O echipă dinamică. Îmi place din ce în ce mai mult această echipă. Marchează multe goluri. Trebuie felicitat antrenorul.

Gazonul de pe Naţional Arena nu se prezintă foarte bine. S-a închis stadionul pentru lucrări. Ne vom întoarce acasă, în Groapă. Sper să ne ridicăm la nivelul celor de la Botoşani", a încheiat Contra.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:40

LIVE VIDEOCursa de sprint din Formula 2 din Belgia este ACUM în AntenaPLAY! Vreme ploioasă la Spa

19:33

Max Verstappen, semne de întrebare după calificările Marelui Premiu al Belgiei: „Nu ştiu cât de rapizi vom fi mâine”

19:25

UPDATETeam România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 1. Performanțe obținute de tricolori la canotaj, tenis şi tenis de masă!

19:19

Jaqueline Cristian, victorie fabuloasă cu Caroline Garcia! Performanță uriașă! Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la JO 2024

18:36

Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu s-au calificat în sferturi la dublu mixt, la Jocurile Olimpice 2024! Victorie superbă la Paris

18:28

Helmut Duckadam a analizat-o pe FCSB și l-a readus cu picioarele pe pământ pe Gigi Becali: „Champions League? Să fim serioși!”

1 VIDEOMax Verstappen, cel mai rapid pilot din calificările MP al Belgiei, nu va pleca din pole! Cursa e duminică (Antena 1, 15:45) 2 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 3 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 4 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și