Închide meniul

După Dusan Uhrin, potopul! Iuliu Mureşan a oferit detalii despre haosul de la Dinamo: „Titularii vor să plece. Nu am mai văzut lot atât de dificil!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 iulie 2021, 17:57 / Actualizat: 10 iulie 2021, 19:28

După Dusan Uhrin, potopul! Iuliu Mureşan a oferit detalii despre haosul de la Dinamo: „Titularii vor să plece. Nu am mai văzut lot atât de dificil!

Iuliu Mureşan a anunţat că nu a plecat de la Dinamo

SportPictures / Mircea Rosca / SportPictures via Hepta

  • Dusan Uhrin nu mai este antrenorul lui Dinamo
  • Dario Bonetti este aşteptat să semneze cu „câinii”

Intrată în insolvenţă, echipa din Ştefan cel Mare riscă să rămână fără jucători. Cei mai buni fotbalişti din lotul lui Dinamo au anunţat că nu vor să mai rămână şi cer desfacerea contractelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iuliu Mureşan a oferit detalii despre haosul de la Dinamo

Am încercat să-l fac pe Dusan Uhrin să se răzgândească, dar nu am putut. Sunt mari probleme şi cu jucătorii, cu lotul… fotbaliştii care au cea mai multă experienţă vor să plece, sunt foarte supăraţi pe club, cee ce eu nu prea înţeleg. Am avut probleme şi la CFR Cluj, şi la Sibiu, dar după o jumătate de oră de discuţii le-am rezolvat. Aici sunt aşa de porniţi… chiar nu am văzut un lot aşa de dificil, inflexibil şi împotriva clubului.

Problemele cele mai mari sunt cu lotul de jucători. Cei mai mulţi dintre cei care au fost titulari nu mai vor să rămână. Toţi vor să plece liberi, ceea ce nu prea e posibil. În acelaşi timp trebuie aduc un nou staff tehnic, care să îi pună pe cei care au rămas bine în teren şi să încercăm să începem cât mai bine campionatul, deşi va fi foarte foarte dificil„, a declarat noul director executiv al lui Dinamo pentru AS.ro.

Reclamă

Iuliu Mureşan speră să îl convingă pe Dario Bonetti să preia postul lăsat liber de Dusan Uhrin. Dinamo debutează în noul sezon cu FC Voluntari, pe 19 iulie.

M-am gândit să aduc un antrenor care a mai fost la Dinamo. Asta a fost o primă condiţie…să fie agreat de toată suflarea dinamovistă. Ne-am îndreptat spre Dario Bonetti. El este cel pe care l-am contactat deja şi sper să vină luni şi să înceapă munca cel târziu de marţi. E foarte important să avem antrenor şi să vedem cu ce jucători abordăm începutul de campionat fiind blocaţi încă la transferuri.

Reclamă

În vârstă de 59 de ani, Dario Bonetti a pregătit-o de două ori pe Dinamo, în 2009 şi 2012. Fostul jucător al lui AS Roma, AC Milan şi Juventus şi-a trecut în cv-ul de antrenor echipe din ligile inferioare din Italia, dar a trecut şi pe la maghiarii de la Sopron şi a fost selecţioner în Zambia„, a precizat conducătorul câinilor.

Dusan Uhrin a plecat de la Dinamo

Dusan Uhrin a decis să plece de la Dinamo. Antrenorul ceh i-a anunţat deja pe jucători decizia luată. „Am decis să plec. I-am anunțat astăzi pe jucători decizia mea”, a spus Uhrin pentru Doar Dinamo. Dusan Uhrin a luat decizia din cauza situaţiei dificile de la club, din cauza lipsei de de jucători şi a interdicţiei la transferuri. Mai mult, se pare că antrenorul ceh nu şi-a luat niciun salariu.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă