Închide meniul

Dusan Uhrin a rupt tăcerea despre criza de la Dinamo. „Nu am fost plătit deloc!” Pablo Cortacero, inamicul principal: „Nu înțeleg ce plan are”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 iunie 2021, 22:55

Dusan Uhrin a rupt tăcerea despre criza de la Dinamo. „Nu am fost plătit deloc! Pablo Cortacero, inamicul principal: „Nu înțeleg ce plan are

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dusan Uhrin, despre criza de la Dinamo

Dusan Uhrin a semnat cu Dinamo la începutul play-out-ului. Cehul i-a preluat pe „câini” de pe penultimul loc și i-a salvat de la retrogradare, evitând chiar și barajul. Deși a făcut minuni în Ștefan cel Mare, Uhrin nu a văzut niciun ban.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dusan Uhrin, despre criza de la Dinamo

Uhrin mai are un an de contract cu Dinamo și ar vrea să continue în Ștefan cel Mare. Cu toate acestea, situația sumbră din Ștefan cel Mare îi dă mult de gândit.

„Nu, nu am fost plătit deloc. Și nu cred că a fost plătit cineva. Trebuie să-l întrebi pe Mario, dar mă îndoiesc că este cineva plătit. Eu mai contract un an, da. Eu vreau să continui dar trebuie să am un plan de la cei care sunt în acționariatul clubului, vreau să văd ceva atitudine pentru că trebuie rezolvate foarte multe probleme”, a declarat Dusan Uhrin, potrivit Fanatik.

Suporterii din DDB au salvat-o financiar pe Dinamo, obținând licența pentru Liga 1 pe ultima sută de metri. Chiar și așa, restanțele „câinilor” către foștii jucători le-au adus o interdicție dură din partea FIFA.

„Situația clar nu e normală. Dar sunt jucători care vor rămâne la Dinamo, până acum am vrut să transfer niște jucători la Dinamo, nu știu dacă este însă posibil. Sunt jucători din punctul meu foarte importanți pentru calitatea jocului, dar chiar habar n-am ce se va întâmpla”, a mai spus Dusan Uhrin.

Reclamă

Deian Sorescu, cel mai bun jucător al lui Dinamo în stagiunea precedentă, are o clauză de reziliere în valoare de 1 milion de euro.

Dusan Uhrin: „Nu înțeleg ce plan are Cortacero”

Dusan Uhrin nici măcar nu mai știe cine se află în conducerea lui Dinamo. Antrenorul ceh a recunoscut că trupa din Ștefan cel Mare este la pământ din punct de vedere administrativ.

„Sincer, e o situație foarte grea, nu suntem deloc pe drumul cel bun, asta este sigur. Și sincer nu știu dacă se va schimba situația sau patronul, trebuie să iasă cineva în față cu un plan pentru sezonul următor, în acest moment eu nu știu ca Dinamo să aibă vreun plan.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar nu știu ce să zic. Nu-l cunosc pe Pablo Cortacero. Nu înțeleg de ce el vrea să se lupte pentru a conduce clubul, chiar nu pricep ce plan are. Nu pot să-ți spun absolut nimic pentru că nu știu”, a mai spus Dusan Uhrin.

Recomandări
  • Dusan Uhrin, despre situația de la Dinamo
  • Antrenorul ceh nu a fost plătit

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
Vezi toate știrile
Citește și