Închide meniul

Dusan Uhrin, după ce Cehia a anunțat că trimite tancuri în Ucraina: „Sper să nu fie foarte vechi. Am fost și eu tanchist!”. Ce a declarat înainte de Dinamo – FC U Craiova 1948

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 aprilie 2022, 12:15

Dusan Uhrin, după ce Cehia a anunțat că trimite tancuri în Ucraina: „Sper să nu fie foarte vechi. Am fost și eu tanchist!. Ce a declarat înainte de Dinamo – FC U Craiova 1948

Dusan Uhrin anunță că a fost tanchist în Cehia

Hepta

Dusan Uhrin încearcă să o salveze pe Dinamo de la retrogradare, dar este atent și la situația din Ucraina. Antrenorul „câinilor” își dorește ca războiul declanșat de Vladimir Putin să se încheie cât mai repede.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tehnicianul de 54 de ani a dezvăluit că a fost tanchist în tinerețe. Uhrin Jr. a comentat decizia Cehiei de a trimite tancuri T-72 și vehicule de luptă de tip BVP-1 în Ucraina, pentru a ajuta trupele lui Volodimir Zelenski.

Dusan Uhrin: „Îmi doresc ca acele tancuri să nu fie foarte vechi”

Sper să nu fie foarte vechi. Am fost și eu tanchist în armată și știu. Am fost și eu militar în urmă cu 35 de ani. Îmi doresc ca acele tancuri (n.r. care vor fi trimise de Cehia în Ucraina) să nu fie foarte vechi. Realitatea din Ucraina este foarte dificilă. Toți cehii încearcă să ajute. Chiar și eu și soția mea ne-am dorit să ajutăm cât mai mulți ucraineni la începutul incidentelor.

(Reporter: Ați închiriat hotelul dumneavoastră pentru refugiați?). Nu, a fost imposibil. Dar i-am ajutat cu bani și cu tot ce a fost nevoie. A fost normal, avem ucraineni în acest business„, a declarat Dusan Uhrin la conferința de presă.

Antrenorul lui Dinamo a vorbit și despre meciul Dinamo – FC U Craiova 1948, din etapa a 4-a a play-out-ului Ligii 1.

Reclamă

Nu știu dacă este ultima șansă pentru noi, sper că nu. Nu am recuperat toţi jucătorii, Andrei Radu are o accidentare suferită la ultimul meci, nici Jovanovic nu este refăcut. O parte dintre jucătorii nu s-a antrenat toată săptămâna, trebuie să decid pe cine includ în lot, deoarece este un meci important pentru noi, cu un adversar dificil.

Matei este ok, Torje s-a antrenat numai trei zile, nu ştiu dacă este pregătit, voi decide după antrenamentul de azi. Fiecare meci este important pentru noi, am câştigat doar un joc, nu e suficient să nu ajungem la baraj. E doar un pas, ne mai trebuie mulţi paşi. Trebuie să obţinem victorii, dar depinde şi de ce fac adversarele„, a precizat antrenorul lui Dinamo.

Alb-roșiii continuă să spere că vor evita barajul. Au cu șase puncte mai puțin decât CS Mioveni și Chindia Târgoviște.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
Vezi toate știrile
Citește și