Închide meniul

„Îmi e frică!” Cristi Borcea se teme de ce e mai rău pentru Dinamo dacă va ajunge la barajul pentru evitarea retrogradării: „Pleacă cu șansa a doua!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 aprilie 2022, 14:00

„Îmi e frică! Cristi Borcea se teme de ce e mai rău pentru Dinamo dacă va ajunge la barajul pentru evitarea retrogradării: „Pleacă cu șansa a doua!

Cristi Borcea se teme pentru Dinamo

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Cristi Borcea se teme de ce e mai rău pentru Dinamo, deși echipa lui Dusan Uhrin a obținut prima victorie în deplasare din acest sezon, 2-0 cu Chindia, și speră în continuare la salvarea dirtectă de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuși, sunt șanse mai mari ca Dinamo să ocupe la finalul campionatului un loc de baraj, lucru care îi dă fiori lui Cristi Borcea. Fostul acționar dinamovist e de părere că Dinamo ar pleca cu șansa a doua într-o astfel de confruntare.

Cristi Borcea: „Dinamo pleacă cu șansa a doua, indiferent cu cine joacă barajul”

Dinamo, în momentul de față, indiferent cu cine joacă barajul pleacă cu șansa a doua. Îmi e frică! După cum joacă…se aleargă acum, iar la Dinamo nu se aleargă, nu e o echipă care să aibă jucători cu mentalitate de luptători. Poate, ușor-ușor, Dușan, un antrenor care e foarte bun și-mi place, reușește…”, a  declarat Cristi Borcea pentru prosport.ro.

Iuliu Mureșan, euforic după ce Dusan Uhrin a adus o victorie așteptată de 11 luni

Iuliu Mureșan a avut prima reacție la finalul meciului Chindia – Dinamo, scor 0-1, din etapa a 3-a a play-out-ului Ligii 1. Administratorul special al grupării din Ștefan cel Mare se felicită că l-a readus la echipă pe Dusan Uhrin.

„Câinii” au spart gheața și au obținut prima victorie, în deplasare, după 11 luni de așteptare. Dinamo s-a apropiat la șase puncte de echipa lui Emil Săndoi și speră să părăsească locul de baraj și să se salveze de la retrogradare.

Reclamă

Era foarte important. Orice meci din deplasare îmi făcea o neplăcerea, echipa nu prea a adunat puncte și se vedea în clasament. Echipa a avut o altă atitudine. În tribună, lângă mine, erau cinci jucători foarte importanți, care în mod normal erau printre primii. Echipa a jucat foarte bine și fără ei și asta îmi dă speranțe mari. Este o victorie care nu schimbă multe în clasament, dar e una de moral. Încercăm să obținem cât mai multe. Și dacă ajungem la baraj, am încredere… echipa va crește și o să rămânem în Liga 1. Dacă o să câștigăm toate meciurile, ceea ce nu e ușor, dar nici imposibil, putem evita barajul.

Echipa arată din ce în ce mai bine. Eu merg cât de des pot la antrenamente, am vorbit cu jucătorii și era un nivel de încredere foarte bun. Parcă sună mai bine viitorul pentru următoarele meciuri.

Important e pentru noi să obținem victorii în continuare și să ne tot crească încrederea în noi și prestația în joc. Am încredere că va fi bine, chiar sunt sigur! Uhrin a reușit ca și anul trecut (n.r. să revigoreze echipa). E un antrenor autoritar, care pune accente pe partea fizică. Jucătorii au rezistat, echipa este foarte bine„, a declarat Iuliu Mureșan după Chindia – Dinamo 0-2.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:55 LIVE SCOREAC Milan – Inter 0-2. Acerbi și Thuram au marcat în „Derby della Madonnina”. La acest scor, Inter este campioană matematic! 22:53 LIVE VIDEOFarense – Benfica se joacă ACUM în AntenaPLAY. „Vulturii”, ultima șansă în lupta la titlu din Liga Portugal 22:52 Florin Prunea, reproș pentru Victor Angelescu pe tema „Marius Șumudică”! Ce i-a spus acționarului minoritar de la Rapid 22:45 LIVE VIDEOMiddlesbrough – Leeds 2-3, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri în prima repriză! 22:44 Visul de Champions League al lui Gigi Becali, spulberat deja de Iosif Rotariu: „Lotul FCSB-ului este subţire valoric şi numeric!” 22:29 „Și calul aleargă!” Mircea Rednic sare cu prime și are un plan „diabolic”, pentru a-i păstra pe jucătorii împrumutați de la Rapid 22:16 Bernadette Szocs luptă cu cele mai bune jucătoare de tenis de masă la Saudi Smash 2024 (1-11 mai, AntenaPLAY) 21:33 Al Hilal – Al Ain, marţi, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 21:20 „De la Strâmbu’, sunt alții care bagă strâmbe!” Mircea Rednic, mesaj despre problemele financiare de la UTA Arad! 21:02 „M-au sunat!” Gigi Becali, anunț despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! Care e condiția impusă de patronul de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și