Închide meniul

Dusan Uhrin, făcut praf de Dănuţ Lupu: „El a vrut să pară Dumnezeu pentru Dinamo. Mi se pare lipsit de caracter”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 22 martie 2022, 14:49

Dusan Uhrin, făcut praf de Dănuţ Lupu: „El a vrut să pară Dumnezeu pentru Dinamo. Mi se pare lipsit de caracter

Dusan Uhrin vrea să o scape pe Dinamo de la retrogradare

Hepta

Dusan Uhrin a fost făcut praf de Dănuţ Lupu după ce antrenorul lui Dinamo a rămas fără victorie după primele două etape disputate din play-out. Mai mult, cehul s-a văitat şi de condiţia fizică a jucătorilor. „El a vrut să pară Dumnezeu pentru Dinamo”, susţine fostul mare jucător din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Vă spun eu ce a gândit acest Dusan Uhrin. El a vrut să pară Dumnezeu pentru Dinamo. A vrut să pară în ochii suporterilor ca marele salvator. Adică el a crezut că vine și salvează echipa de la retrogradare, apoi o să culeagă singur roadele muncii altora. Așa cum au fost ei pe acolo, Bonnetti, Rednic și Stoican, să știți că oamenii ăștia au muncit. Nu au stat la cafele. Au muncit și ei după condițiile avute.

Dusan Uhrin, făcut praf de Dănuţ Lupu

Mi se pare lipsit de caracter Dusan Uhrin. Nu poți să ieși public și să o tot dai pe pregătirea fizică precară a jucătorilor. Păi, ce faci? Dai în colegii antrenori? Nu știai unde ajungi? Credeai că ajungi pe la Real Madrid sau Bayern Munchen? Bonnetti, Rednic și Stoican trebuie să iasă și să vorbească, nu să îl lase pe Uhrin să arunce cu noroi în munca lor.

Dacă nu îți convine ceea ce ai găsit tu la echipă, păi de ce nu îți adunci oamenii din staff-ul tău personal de muncă? Dar îl ai? Nu îl ai! Ai venit doar cu o geantă pe umăr, de acasă, la aeroport. Nu ai staff că nu stă nimeni după tine șomer atâtea luni. După ce Uhrin a plecat de la Dinamo nu l-a angajat nimeni în atâtea luni. Și să nu îl comparați pe el cu Nicolo Napoli.

Și acest om s-a întors la Craiova, așa cum Dusan s-a întors la Dinamo, dar măcar italianul a tăcut din gură și a făcut treabă. Nu l-am văzut pe Napoli si iasă și să se plângă de condiția fizică a jucătorilor săi. Omul ăla a tăcut și a muncit. Uhrin nici măcar nu realizează că după declarațiile astea își pune și vestiarul în cap, dar asta e altă poveste”, a spus Dănuţ Lupu, citat de prosport.ro.

Reclamă

Uhrin se revoltă: ”Jucătorii nu sunt în regulă!

Cu câteva zile în urmă, Dusan Uhrin îi ataca pe foştii antrenori de la Dinamo, susţinând că jucătorii nu sunt pregătiţi fizic pentru meciurile din play-out.

„Eu sunt bine, sunt bine. Dar jucătorii nu sunt în regulă. Ei ar trebui să fie pregătiți pentru meciuri, dar în momentul acesta nu sunt. Sincer, avem foarte mult de muncă. Din păcate, nu putem să facem ce ne-am dori. Avem multe accidentări, mulți fotbaliști cu probleme de sănătate. Dinamo are nevoie de fotbaliști sănătoși, pregătiți să evolueze 90 de minute. Nu doar o parte din meci.

Acum încercăm din greu să îi pregătim. Mă concentrez doar pe munca mea. Știu că Dinamo a schimbat mulți antrenori. Eu vreau doar să fac tot posibilul să fie ok, dar totul depinde de jucători. Ei trebuie să fie pregătiți să joace, să se concentreze și să o salveze pe Dinamo”, a declarat cehul.

Reclamă 4 / 0/3

Dusan Uhrin are şi motive de bucurie. Dinamo şi-a asigurat participarea la barajul pentru menţinerea în Liga 1, după ce Academica Clinceni nu a primit licenţa. Ţinând cont de problemele uriaşe de la Gaz Metan, câinii roşii nu mai pot retrograda direct.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:50 Dinamo – FC Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! Echipele de start 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie Vezi toate știrile
Citește și