Închide meniul

Dusan Uhrin nu a semnat încă! Anunțul făcut de înlocuitorul lui Flavius Stoican, la Dinamo

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 12 martie 2022, 12:02

Dusan Uhrin nu a semnat încă! Anunțul făcut de înlocuitorul lui Flavius Stoican, la Dinamo

Dusan Uhrin nu a semnat încă!

Hepta

„Nu am semnat încă, dar voi semna după conferința de presă. Am negociat multe zile începând de miercuri. Nu sunt probleme cu banii. Nu vreau să vorbesc despre contractul meu. Sunt niște discuții între mine și club. Sunt pentru a treia oară la Dinamo, de fiecare dată echipa este într-o situație dificilă. Încerc mereu să fac tot ce pot să salvez Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De fiecare dată a fost dificil și au fost probleme. Situația e la fel și acum și încerc să fac tot ce ține de mine să salvez echipa. Am văzut că sunt mulți jucători noi, nu îi cunosc pe toți, sunt câțiva care au mai rămas de data trecută. Toți suporterii trebuie să știe că voi da totul să salvez clubul Dinamo.

Dusan Uhrin semnează azi cu Dinamo

Îmi aduc aminte că situația din ultimul mandat a fost asemănătoare. Am salvat clubul de la retrogradare. Acum se vorbește din nou despre salvarea de la retrogradare, să ajungem la baraj. Am văzut că are probleme Gaz Metan Mediaș, dar nu trebuie să ne uităm la alte echipe.

Va fi foarte greu la baraj, vom juca cu niște echipe foarte bune din Liga 2, avem și jucători accidentați. Și data trecută am nevoie de timp să îmbunătățesc echipa, dar acest timp nu există și trebuie să fac tot ce e posibil. Tot ce vreau să le spun suporterilor este că voi da totul să salvez echipa și să ne salvăm de la retrogradare”, a spus Uhrin, la conferința de presă.

Urhin a condus antrenamentele lui Dinamo, în ultimele trei zile, fără să semneze încă. El nu s-ar fi înțeles cu Răzvan Zăvăleanu până azi, când va pune semnătura pe contract. Cehul va avea un salariu lunar de 6.500 de euro pentru finalul acestui sezon. În campania următoare, va câștiga 8.500 de euro lunar.

Reclamă

Dusan Uhrin nu stă pe bancă la Rapid – Dinamo

Uhrin şi-a amintit că Gabriel Torje, prezent la conferinţa de presă, a fost primul transfer făcut de el la Poli Timişoara. El a menţionat că nu va sta pe bancă la meciul cu Rapid, de duminică, de la ora 20.30.

Dušan Uhrin a mai antrenat de două ori Dinamo Bucureşti în carieră, în sezonul competiţional 2019-2020 (23 de meciuri, 9 victorii, patru remize, 10 înfrângeri) şi anul trecut, când a terminat campionatul pe locul 5 în play-out (9 partide, 5 victorii, două remize, două eşecuri), cifre în Liga 1.

Citește și:
Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dusan Uhrin nu a semnat contractul cu Dinamo
  • Cehul va avea un salariu de 6.500 de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și