Închide meniul

Dusan Uhrin trăiește de pe azi pe mâine la Dinamo: „Pentru mine, orice meci poate fi ultimul!”. Antrenorul „câinilor” nu mai crede în salvarea directă: „Aveam 10% șanse, acum procentul e mai mic”

Cosmin Cioboată Publicat: 13 aprilie 2022, 14:55

Dusan Uhrin trăiește de pe azi pe mâine la Dinamo: „Pentru mine, orice meci poate fi ultimul!. Antrenorul „câinilor nu mai crede în salvarea directă: „Aveam 10% șanse, acum procentul e mai mic

Dusan Uhrin vrea să o scape pe Dinamo de la retrogradare

Hepta

  • Dusan Uhrin trăiește cu mari emoții pe banca lui Dinamo
  • „Pentru mine, orice meci poate fi ultimul!”

Dusan Uhrin trăiește cu mari emoții pe banca lui Dinamo. „Câinii” luptă pentru salvarea de la retrogradare, iar antrenorul ceh știe că orice meci rămas de disputat în play-out reprezintă o finală. Următorul adversar al „câinilor” va fi CS Mioveni, iar Uhrin spune că îi va aștepta un duel dificil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dusan Uhrin n-a trecut complet peste înfrângerea dramatică din prelungiri, cu FC U Craiova 1948, scor 1-2, din etapa precedentă. Dinamo se pregătește acum pentru meciul cu CS Mioveni, din deplasare, iar tehnicianul ceh își avertizează jucătorii.

Dusan Uhrin trăiește de pe azi pe mâine la Dinamo: „Pentru mine, orice meci poate fi ultimul!”

Uhrin spune că partida de vineri va fi dificilă, chiar dacă CS Mioveni a câștigat greu cu „lanterna” Gaz Metan. Antrenorul „câinilor” recunoaște că pregătește orice meci ca și când ar fi ultimul pentru el în „Ștefan cel Mare”.

Reclamă

„Nu o duc prea bine pentru că am pierdut în ultimul meci (n.r. – cu FC U Craiova 1948), deși am jucat bine. Cred că e cel mai rău să joci bine și să pierzi cum s-a întâmplat. Nu am făcut multe greșeli, doar două. Dar tot nu sunt mulțumit. Eu încerc să fac tot ce pot, jucătorii trebuie să facă la fel. Sper să putem lupta.

Cu CS Mioveni mă aștept la un meci dificil, chiar dacă a câștigat greu cu Gaz Metan, 2-1. CS Mioveni e o echipă puternică, care joacă simplu. Va fi greu. Pentru mine, fiecare meci poate fi ultimul. Toate partidele sunt decisiv. Eu vreau să câștig, sper că și jucătorii. Dar trebuie să fim mai atenți.

Reclamă

Uhrin crede tot mai puțin în salvarea directă de la retrogradare: „Acum procentul e mai mic”

Am spus de la început că va fi destul de dificil să ne salvăm de la retrogradare direct. Aveam 10% șanse să reuşim asta, acum poate procentul e mai mic, dar trebuie să facem tot ce putem. Noi jucăm fotbal pentru a câştiga meciurile, nu pentru a pierde.

Jucătorii sunt în mare parte pregătiţi pentru acestă partidă, dar nu toţi sunt pregătiţi să reziste 90 de minute. Încercăm să reparăm aceste greşeli, am suportul tuturor jucătorilor.”, a spus Dusan Uhrin, la conferința de presă, citat de news.ro.

După 4 etape disputate, Dinamo se află pe locul 14 în play-out, la 9 puncte distanță de salvarea directă de la retrogradare. În prezent, „câinii” lui Dusan Uhrin se află pe loc de baraj.

Reclamă 4 / 0/3

Dezastru financiar pentru Dinamo în 2021

Dezastru financiar pentru Dinamo. Echipa lui Dusan Uhrin şi-a prezentat bilanţul pe anul 2021. Iar datoriile sunt uriaşe, de peste 9 milioane de euro.

Conform bilanţului publicat de Dinamo, clubul a înregistrat datorii de 44.863.903 de lei (n.r. – 9.100.000 de euro). O marea parte dintre aceste sunt datorii care trebuie să fie achitate pe termen scurt: 44.740.853 de lei.

Cifre interesante sunt şi în cazul veniturilor din vânzarea biletelor cumpărate de fani. Dacă în anul 2020, „câinii” au încasat 1.219.038 de lei din vânzarea tichetelor, în 2021 venitul a scăzut dramatic: 430.409.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă