Închide meniul

Dușmani până la moarte! CFR a eliminat-o pe FCSB din Cupa României! Război total între cele două grupări

Reclamă

Publicat: 26 octombrie 2021, 8:09

Dușmani până la moarte! CFR a eliminat-o pe FCSB din Cupa României! Război total între cele două grupări

CFR Cluj - FCSB

Profimedia

Din informațiile AS.ro, cei de la Voluntari ar fi acceptat mutarea meciului cu o zi, de pe 27 pe 28 octombrie, dar cu o condiție – meciul lor cu CFR Cluj, din campionat, să fie și el decalat cu o zi. Partida de sâmbăta ar fi trebuit mutată duminică. Acest lucru a fost refuzat categoric de echipa lui Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Astfel, CFR a eliminat-o, indirect, pe FCSB din Cupa României. Oficialii roș-albaștri au decis să nu se prezinte la meci. Cei de la FCSB invocă faptul că nu au suficienți jucători din cauza accidentărilor sau COVID-19. FCSB va pierde cu 0-3 la masa verde.

Daniel Stanciu a confirmat informația că CFR a eliminat-o pe FCSB

Acest lucru a fost confirmat și de Daniel Stanciu. Fostul conducător de la FCSB susține că ardelenii au refuzat decalarea meciului cu Voluntari.

”FCSB a trimis o adresă către CFR, a cerut ca jocul CFR-ului cu Voluntari să fie mutat duminică și jocul de Cupă să se joace joi, așa ieșeau mai mulți jucători din carantină și puteau juca. CFR a refuzat”, a dezvăluit Daniel Stanciu, la Digi Sport.

Pe lângă acceptul celor de la CFR și Voluntari, FCSB ar fi avut nevoie și de aprobarea organizatorului competiției și a deținătorului de drepturi TV. Cel mai probabil, FCSB ar fi obținut acceptul celor două părți.

Reclamă

Mihai Stoica, atac la Dan Petrescu

Miahi Stoica nu a mai rezistat după refuzul celor de la CFR și a răbufnit pe pagina sa de Facebook. Managerul general de la FCSB l-a atacat pe fostul său colaborator, Dan Petrescu.

„În locul celor de la CFR, aș fi acceptat să joc duminică cu Voluntari, după ce adversarii au jucat joi. Asta dacă i-a întrebat cineva dacă sunt de acord.

Pentru Mister Dan Petrescu, cel care are grija noastră și care și-ar fi amânat meciuri pe motiv de covid înainte să mănânce băiatul ăla liliacul: nu s-a amânat meciul nostru fiindcă avem accidentați.

Reclamă 4 / 0/3

S-a amânat fiindcă am avut un focar (17 jucători + membri staff pozitivi) și n-am avut 13 fotbaliști apți așa cum am avut cu Mioveni. În rest, succes în Țările de Jos!”, a fost mesajul postat de Mihai Stoica pe pagina sa de Facebook.

Dan Petrescu, răspuns pentru Mihai Stoica

Petrescu nu s-a lăsat nici el mai prejos și i-a dat replica lui MM Stoica.

„Era bine să joace în Cupă (n.r. – ilfovenii au trecut la „masa verde” de FCSB). Am văzut că unii de la Steaua s-au supărat pe mine (n.r. – Mihai Stoica i-a răspuns). Eu n-am zis de Steaua, ci în general, că nu înțeleg de ce se amână meciurile. Când CFR a jucat în Europa și a cerut amânarea, nu a fost nimeni de acord”, a spus Dan Petrescu după meciul cu Sepsi, scor 2-0.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și