Închide meniul

E gata! Dinamo rămâne fără antrenor! Ziua și ora la care Cosmin Contra va pleca de la echipă. Regretul tehnicianului

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 2 decembrie 2020, 5:21 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:07

E gata! Dinamo rămâne fără antrenor! Ziua și ora la care Cosmin Contra va pleca de la echipă. Regretul tehnicianului

Hepta

Cosmin Contra pleacă de la Dinamo

Totuși, conducerea clubului îl poate împiedica să plece dacă îi va achita salariile până în ora 17:00. Contra susține ca singurul său regret este că nu a făcut mai multe puncte. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Contra va pleca de la Dinamo

"Am înțeles că de mâine (n.r. miercuri) după-amiază, după ora 17:00, sunt liber. Până atunci au termen să mă plătească, să intre salariile la zi. După ora asta vom vedea ce se întâmplă. Fiecare persoană are o limită de a suporta anumite lucruri, iar eu am ajuns la limita limitelor. Regretele mele sunt doar că n-am făcut mai multe puncte. 

Am fost naiv, nu știu dacă păcălit. Dar și dacă plec mâine, tot la negocieri vom ajunge. Nu știu care a fost procedura legală. S-a trimis o înștiințare, s-a dat o perioadă de timp, apoi am trimis și a doua înștiințare. Eu aș vrea, sincer, ca să plătească. Nu pentru mine, cât pentru oamenii din club. Mă sună toată lumea, toți au nevoie de bani pentru chirii, pentru mai multe. Să se rezolve toate în ceasul al doisprezecelea", a anunțat Cosmin Contra la Telekom Sport.

Contra a anunțat ce va face după ce va pleca de la Dinamo

Contra se teme pentru sănătatea lui și a anunțat ca va merge în Spania, la familie, pentru că are nevoie de o pauză. "Guriță" a fost aproape de un infarct, după cum a dezvăluit chiar el. 

"În două luni am îmbătrânit cât nu am îmbătrânit în 10 ani pe banca celorlalte echipe. Am avut un atac de panică, am crezut că fac infarct, a fost pe bază de stres, într-o seară. 

Reclamă

Eram singur acasă. Limita a fost aici. Nu vreau să fie o scuză asta. Simt că mental şi fizic nu mai pot să dau ce pot să dau. 

Simt eu că sunt obosit din toate punctele de vedere. Nu mai vreau niciun post acum. Vreau doar să merg acasă la soție, să aibă grijă de mine câteva săptămâni", a mai spus Contra.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă Vezi toate știrile
Citește și