Închide meniul

„E greu de descris ce am simțit!” Jucătorul umilit de Gigi Becali a ieșit în față. Dezvăluiri din interiorul lui FCSB. „Atunci s-a rupt totul!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 25 noiembrie 2021, 19:41

„E greu de descris ce am simțit! Jucătorul umilit de Gigi Becali a ieșit în față. Dezvăluiri din interiorul lui FCSB. „Atunci s-a rupt totul!

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă

Hepta

Alexandru Buziuc semna cu FCSB în iulie 2020, dar aventura lui clubul lui Gigi Becali s-a încheiat, pratic, în februarie 2021. Atunci, la un meci cu Chindia Târgoviște, Buziuc a fost introdus la pauză de patron, care atunci recunoștea că face schimbările la echipă în primul mandat al lui Toni Petrea, dar Becali l-a scos din teren după doar 24 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul umilit de Gigi Becali a ieșit în față

Fotbalistul de 27 de ani a declarat, la aproape nouă luni de la acel episod, că decizia lui Gigi Becali i-a afectat foarte mult moralul. Buziuc a avut nevoie de ajutor din partea familiei și colegilor ca să-și revină.

”Singura discuție cu Gigi Becali a fost când am semnat contractul. Am sunat pe cineva de acolo, mi l-a dat la telefon, am discutat un minut-două și atât. Totul s-a rupt după evoluția slabă cu Chindia, când m-a băgat pe teren și am fost scos după 20-30 de minute.

E foarte greu de descris ce am simțit în acel moment. Am fost foarte supărat, pe mine, pe ce s-a întâmplat, că nu mi-a ieșit jocul, că am fost schimbat. S-a terminat meciul, toată lumea a venit la mine și m-a încurajat și m-au ajutat foarte mult mesajele colegilor.

Nu cred că aș fi preferat să discut atunci, atunci la nervi, erau alte discuții, probabil pe un ton nepotrivit. Am ajuns seara acasă, am fost foarte supărat, am stat 5-10 minute în mașină până să intru în casă, dar am stat câteva zile cu familia și m-am liniștit”, a spus Alexandru Buziuc, potrivit digisport.ro.

Reclamă

25 de meciuri, două goluri și un assist sunt cifrele lui Alexandru Buziuc la FCSB. După acel meci cu Chindia din februarie, Buziuc a mai jucat din nou pentru echipa lui Gigi Becali abia în luna mai, când a prins patru apariții în play-off. La începutul acestui sezon, latifundiarul din Pipera l-a cedat gratis la CS Mioveni.

Citește și:

Gigi Becali: „Nu are rost să mă mai întrebați cine face schimbările!”

Între timp, la FCSB a revenit antrenorul în mandatul căruia Alexandru Buziuc a suferit umilința carierei, Toni Petrea. Gigi Becali a anunțat că Petrea este cel responsabil pentru schimbările din timpul meciului în noul mandat, negând astfel orice amestecare a sa peste planurile tehnicianului.

„Toni Petrea, antrenorul, face schimbările. Nu are rost să mă mai întrebaţi. El face schimbările. Stai să vedem ce va fi. Hai altă întrebare”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Despre FCSB s-a vorbit mult pe tema schimbărilor. Gigi Becali a rescunoscut în trecut că se implica la echipă și făcea schimbările, cât și primul „11”. Vara trecută, latifundiarul din Pipera l-a adus pe Edi Iordănescu, antrenor căruia i-a dat libertate totală. Sătul să mai stea deoparte, Becali a renunțat la Iordănescu după doar 11 meciuri și l-a adus pe Toni Petrea, una dintre „marionetele” din trecut.

Recomandări
  • Jucătorul umilit de Gigi Becali a ieșit în față
  • Dezvăluiri din interiorul lui FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:04 Bari – Pisa LIVE VIDEO (15:00) în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” Vezi toate știrile
Citește și