Închide meniul

Gigi Becali a anunțat cine face schimbările la FCSB. „Nu are rost să mă mai întrebați!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 noiembrie 2021, 17:04

Gigi Becali a anunțat cine face schimbările la FCSB. „Nu are rost să mă mai întrebați!

Gigi Becali a anunţat că vrea să vândă FCSB

Hepta

Despre FCSB s-a vorbit mult pe tema schimbărilor. Gigi Becali a rescunoscut în trecut că se implica la echipă și făcea schimbările, cât și primul „11”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunțat cine face schimbările la FCSB

Vara trecută, latifundiarul din Pipera l-a adus pe Edi Iordănescu, antrenor căruia i-a dat libertate totală. Sătul să mai stea deoparte, Becali a renunțat la Iordănescu după doar 11 meciuri și l-a adus pe Toni Petrea, una dintre „marionetele” din trecut.

„Toni Petrea, antrenorul, face schimbările. Nu are rost să mă mai întrebaţi. El face schimbările. Stai să vedem ce va fi. Hai altă întrebare”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Toni Petrea a debutat cu un succes pe banca lui FCSB. Roș-albaștrii s-au impus cu 3-1 împotriva celor de la FC Botoșani, în etapa cu numărul 16 în Liga 1. Petrea a antrenat-o pe FCSB și în sezonul trecut, când a ratat titlul și Cupa României. În prezent, echipa patronată de Gigi Becali este tot pe locul secund, la 8 puncte în urma aceleiași CFR Cluj.

Citește și:

Reacția lui Toni Petrea când a fost întrebat despre autorul schimbărilor

FCSB a făcut trei schimbări monumentale în duelul cu Botoșani, care au adus, practic, victoria cu FC Botoșani. Vali Gheorghe, Ianis Stoica și Constantin Budescu au fost trimiși pe gazon în repriza secundă. Primii doi au marcat, iar Budi a oferit un assist. Toni Petrea a fentat elegant tentativa reporterului de a afla cine a făcut modificările.

Reclamă

Nu știm sigur cine a făcut schimbările”, i-a spus reporterul lui Petrea, care însă a evitat total subiectul. ”Avem un lot de jucători foarte valoros, nu contează cine intră de la început, cine intră pe parcurs, trebuie să îşi facă datoria. Trebuie să dea totul pe teren, chiar dacă joacă un minut sau cinci minute”, a spus Petrea.

În runda următoare, FCSB are derby cu Universitatea Craiova. Partida este programată duminică, 28 noiembrie, și poate fi urmărită în format LIVE TEXT pe www.as.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Gigi Becali a dezvăluit cine face schimbările la FCSB
  • Anunțul făcut după debutul lui Toni Petrea

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât timp fără vină..” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului 13:24 Veste de ultim moment despre Alexandru Băluţă! Ce se întâmplă cu mijlocaşul, înainte de FCSB – Rapid 13:09 Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului 12:58 Max Verstappen, despre condiţiile extreme din calificările pentru sprintul din MP al Chinei: „Ca şi cum ai conduce pe gheaţă” 12:49 Constantin Budescu a plecat de la Farul Constanța! Ultimele detalii despre situația mijlocașului 12:24 „Nu avem patroane!” Gigi Becali nu a mai prins bilete la FCSB – Rapid! Întâmplare uluitoare înainte de marele derby 12:09 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și