Închide meniul

„E groaznic, trebuia să fac ceva!” Prima reacţie a lui Daniel Pancu, după ce a fost prezentat oficial de FC Voluntari

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 martie 2022, 17:24

Reclamă
„E groaznic, trebuia să fac ceva! Prima reacţie a lui Daniel Pancu, după ce a fost prezentat oficial de FC Voluntari

Daniel Pancu a antrenat la Rapid și Poli Iași

Daniel Pancu, într-un interviu / Hepta

Daniel Pancu a avut o primă reacţie după ce a devenit noul antrenorul coordonator al Academiei de la FC Voluntari. „Pancone” a explicat de ce acceptat oferta celor de la FC Voluntari. Fostul atacant revine la clubul pentru care a evoluat în urmă cu 6 ani, pe finalul carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Pancu a spus că nu mai suporta să stea acasă şi să analizeze faze în timpul emisiunilor.

Daniel Pancu, prima reacţie după ce a semnat cu FC Voluntari: „Nu am mai stat acasă!”

Nu am mai stat acasă. E groaznic, trebuia să fac ceva. Am stat 1 an și o lună, timp în care am fost pe vreo șase liste până acum și am căzut mereu pe locul doi. A fost o perioadă mai ghinionistă. Mi-e dor de fotbal pentru că am fost doar prin studiouri TV cu analize de jocuri. 

Acum o să fac analize care vor impacta direct pentru copiii din Academie și echipa a doua. M-am întors undeva unde am lucrat și oamenii chiar m-au respectat la adevărata mea valoare. Încă nu am licența PRO și această activitate mă ajută și în zona asta. Pentru că trebuie să fiu implicat undeva”, a fost prima reacţie a lui Daniel Pancu după ce a semnat cu FC Voluntari, conform celor de la prosport.ro.

Daniel Pancu, prezentat oficial de FC Voluntari

„Pancone” a semnat astăzi cu clubul ilfovean pentru care a jucat în sezonul 2015/2016 și unde evoluează în prezent doi dintre foștii săi adversari din Liga 1: Gabi Tamaş şi Constantin Budescu.

Reclamă
Reclamă

„Bine ai revenit, Daniel Pancu!

FC Voluntari anunță că a semnat astăzi un contract cu Daniel Pancu. Fostul internațional va ocupa postul de antrenor-coordonator al Academiei de Fotbal Voluntari.

„Pancone” a jucat pentru formația noastră în stagiunea 2015/2016. În sezonul de debut pentru FC Voluntari pe prima scenă a fotbalului românesc, Daniel Pancu a evoluat în 25 de partide ,reușind să marcheze de cinci ori.

Reclamă

Pe lângă clubul nostru, Daniel a mai îmbrăcat în cariera sa tricourile echipelor Politehnica Iași, Rapid București (titlul câștigat în 1999 + 3 Cupe ale României în 1998, 2002 şi 2006), Cesena, Beşiktaş Istanbul (titlul câștigat în 2003 + Cupa Turciei în 2005), Bursaspor, Terek Grozny, FC Vaslui și CSKA Sofia.

Pentru Echipa națională de fotbal a României a strâns 27 de apariții în care a reușit să puncteze de nouă ori.

Daniel Pancu a fost antrenor principal atât pentru FC Rapid 1923 ( 2018-2020) cât și pentru FC Politehnica Iasi (2020-2021)

FC Voluntari îi urează bun venit și îi dorește multe împliniri în cadrul clubului nostru!”, a anunțat FC Voluntari, pe contul oficial de Facebook.

Daniel Pancu a avut numai două experienţe pe banca tehnică, după ce și-a agățat ghetele în cui, în 2018. Fostul atacant a pregătit Rapidul, reușind promovarea în Liga a 2-a, în 2020. Ulterior, „Pancone” a ajuns la Poli Iaşi, unde a stat mai puțin de jumătate de an.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:53

„Comportament ofensator!” Suspendarea primită de Emiliano Martinez, după ce a repetat gestul incredibil făcut la Cupa Mondială

9:11

Max Verstappen râde de FIA alături de fani! Ironiile triplului campion mondial în mediul online

8:45

Mihai Stoica nu a mai rezistat și l-a criticat public pe Gigi Becali: „Niciodată nu o să înțeleg de ce trebuie să faci asta!”

8:24

Fanii lui Dinamo i-au luat la țintă pe jucătorii lui FC Botoșani: „Dădeau cu pahare, cu brichete. I-a adus în direcția asta”

8:12

Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat

0:04

„Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru

1 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 2 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 3 VIDEOAdina Diaconu, victorie clară cu Balazova la China Smash 2024! Competiţia este exclusiv în AntenaPLAY 4 „Un moment greu!” Vlad Chiricheş, dezvăluiri despre suferinţa prin care a trecut la FCSB. Cât l-au afectat criticile lui Becali 5 Daniel Bîrligea, în extaz după ce a marcat primul său gol la FCSB: „Asta am vrut să arăt!”. Cui a dedicat victoria 6 VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY
Citește și