Închide meniul
NEWS ALERT

Daniel Pancu, alături de Gabi Tamaş şi Constantin Budescu! Ce funcţie va ocupa la FC Voluntari

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 30 martie 2022, 13:57

Daniel Pancu, alături de Gabi Tamaş şi Constantin Budescu! Ce funcţie va ocupa la FC Voluntari

Daniel Pancu este noul antrenor-coordonator al academiei de la FC Voluntari

Daniel Pancu, în timpul unui meci / Hepta

Daniel Pancu este noul antrenor-coordonator al academiei de la FC Voluntari. Fostul atacant revine la clubul pentru care a evoluat în urmă cu 6 ani, pe finalul carierei. Pancu se va întâlni la FC Voluntari cu Gabi Tamaș și Constantin Budescu, cei mai experimentați jucători din echipa pregătită de Liviu Ciobotariu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Pancu a revenit în lumea fotbalului. Fostul internațional a fost numit antrenor-coordonat de la academia lui FC Voluntari.

Daniel Pancu, alături de Gabi Tamaş şi Constantin Budescu! Fostul atacant este noul antrenor-coordonator de la academia lui FC Voluntari

„Pancone” a semnat astăzi cu clubul ilfovean pentru care a jucat în sezonul 2015/2016 și unde evoluează în prezent doi dintre foștii săi adversari din Liga 1: Gabi Tamaş şi Constantin Budescu.

„Bine ai revenit, Daniel Pancu!

FC Voluntari anunță că a semnat astăzi un contract cu Daniel Pancu. Fostul internațional va ocupa postul de antrenor-coordonator al Academiei de Fotbal Voluntari.

Reclamă

„Pancone” a jucat pentru formația noastră în stagiunea 2015/2016. În sezonul de debut pentru FC Voluntari pe prima scenă a fotbalului românesc, Daniel Pancu a evoluat în 25 de partide ,reușind să marcheze de cinci ori.

Pe lângă clubul nostru, Daniel a mai îmbrăcat în cariera sa tricourile echipelor Politehnica Iași, Rapid București (titlul câștigat în 1999 + 3 Cupe ale României în 1998, 2002 şi 2006), Cesena, Beşiktaş Istanbul (titlul câștigat în 2003 + Cupa Turciei în 2005), Bursaspor, Terek Grozny, FC Vaslui și CSKA Sofia.

Pentru Echipa națională de fotbal a României a strâns 27 de apariții în care a reușit să puncteze de nouă ori.

Reclamă 4 / 0/3

Daniel Pancu a fost antrenor principal atât pentru FC Rapid 1923 ( 2018-2020) cât și pentru FC Politehnica Iasi (2020-2021)

FC Voluntari îi urează bun venit și îi dorește multe împliniri în cadrul clubului nostru!”, a anunțat FC Voluntari, pe contul oficial de Facebook.

Daniel Pancu a avut numai două experienţe pe banca tehnică, după ce și-a agățat ghetele în cui, în 2018. Fostul atacant a pregătit Rapidul, reușind promovarea în Liga a 2-a, în 2020. Ulterior, „Pancone” a ajuns la Poli Iaşi, unde a stat mai puțin de jumătate de an.

Cum l-a surprins Daniel Pancu pe Daniel Niculae la inaugurarea noului stadion Giulești

Daniel Niculae a dezvăluit că fostul său coleg, Daniel Pancu, „l-a lucrat” în timpul meciului de Old Boys dintre Rapid şi Politehnica Timişoara, din cadrul evenimentului de inaugurare a noului stadion Giuleşti.

Daniel Niculae s-a aflat pe teren la meciul de Old Boys dintre Rapid şi Politehnica Timişoara, disputat cu ocazia inaugurării noului stadion din Giulești.

Președintele Rapidului a dezvăluit un moment amuzant din timpul duelului dintre legendele celor două echipe cu galerii înfrățite. Daniel Pancu a fost numit „secund” de Mircea Lucescu, antrenorul giuleştenilor din meciul de Old Boys, şi a luat o decizie care l-a nemulțumit pe Daniel Niculae.

Reclamă

Acesta s-a plâns că Pancu l-a introdus pe teren în faza ofensivă alături de frații Herea, Ovidiu și Claudiu, care nu i-au dat pase.

„La petrecerea de după, Daniel Pancu nu a fost. L-a desemnat nea Mircea pe el antrenor, mâna sa dreaptă. Din păcate, a făcut un lucru pe care eu nu o să-l fac niciodată, dar ținând cont de momentul acela, cu tăierea panglicii, i-am cerut să mă bage în prima repriză, în prima echipă, ca să am timp la pauză să mă duc să fac duș și să mă schimb.

Și m-a băgat, dar m-a lucrat. M-a băgat în echipă cu frații Herea, care nu mi-au dat pase, au pasat între ei.”, a spus Daniel Niculae, pentru digisport.ro.

Rapid a câștigat duelul de Old Boys cu 2-1, după golurile marcate de Răzvan Raț și Daniel Pancu. Pentru Poli a înscris Gigel Bucur.

 

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și