Închide meniul

„E mai ambițios decât finul Borcea și nu cred eu că iese din fotbal!” Gigi Becali, convins că Adrian Mititelu nu va renunța la FC U Craiova 1948: „Îl cunosc bine!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 8 decembrie 2021, 13:13

„E mai ambițios decât finul Borcea și nu cred eu că iese din fotbal! Gigi Becali, convins că Adrian Mititelu nu va renunța la FC U Craiova 1948: „Îl cunosc bine!

Gigi Becali, convins că Adrian Mititelu nu va renunța la FCU Craiova 1948

Profimedia

Gigi Becali, convins că Adrian Mititelu nu va renunța la FC U Craiova 1948

Anunţul făcut de Adrian Mititelu Jr. a ajuns şi la urechile lui Gigi Becali, care a comentat situaţia rivalei din Bănie. Patronul FCSB crede că finanţatorul FC U Craiova 1948 are, de fapt, un plan şi nu va vinde clubul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Îl cunosc bine pe Adrian Mititelu și știu cât de ambițios este. Vorbeam cu el la telefon ore întregi pe timpuri. Dacă el era acasă (n.r. acum e în pușcărie), în mod sigur Craiova lui nu era pe locul pe care este acum (n.r. locul 14).

Ăsta e mai ambițios decât finul Borcea și nu cred eu că iese el cu una cu două din fotbal la cât de mult a tras și a pătimit din cauza acestui sport. Are el un plan. Eu am spus de la început că dacă vrei să te bați cu Becali și cu CFR la titlu, păi, îți trebuie bani mulți de tot. Voi credeați că Mutu face minuni? Ce v-am spus eu la Palat încă de la început când ați întrebat de Mutu și Mititelu?

E presiune mare pe el, iar acolo unde este nu poate să gestioneze bine situația. Dar suporterii merită să le pui echipa în brațe și să îi vezi atunci cât de mult mai comentează, dacă tot au de comentat și de înjurat. Păi, după ce le-a făcut din nou echipă, a luat-o de la zero, a ajuns în Liga 1, ce ar vrea ei să se întâmple? Voi credeți că o echipă de fotbal se ține pe foi de caiet? Totuși, nu cred că Mititelu va vinde echipa”, a declarat Gigi Becali pentru prosport.ro.

Citește și:

Adrian Mititelu vinde FC U Craiova 1948

FC U Craiova 1948 a pierdut partida cu FC Voluntari, scor 0-2, iar fanii l-au contestat dur pe Adrian Mititelu. În acest context, Adrian Mititelu Jr. a făcut un anunţ şoc: familia sa va vinde echipa.

Reclamă

„Din 2005 până în 2011, tatăl meu a investit 22 de milioane de euro în firma care a intrat în faliment. A mai cheltuit două milioane prin justiție din 2011 până în 2017, când a pierdut procesul cu dezafilierea. Din 2017 am început din nămol, din Liga 4, iar în 4 ani am făcut un lucru unic, am ajuns în Liga 1 promovând de la an la an.

Am investit 10 milioane de euro în această firmă pe care activează FCU Craiova 1948, 6 milioane de euro în baza sportivă de la marginea orașului, urmând a mai fi investite alte 6 miliaone de euro în următorii 3 ani, iar lumea pe mine mă înjură, toată familia îmi e batjocorită și hulită prin oraș. Pe toți pereții din oraș scrie lucruri pe care nici nu pot să le pronunț.

Galeria de 16 ani ne termină psihic, să renunțăm la echipă, să vindem. În această seară, având în vedere că tatăl meu este în închisoare de 13 luni și riscă să fie condamnat într-un alt dosar din cauza presiunilor care se fac dinspre oamenii de fotbal, am decis că este pentru binele nostru să vindem, să le respectăm dorința foarte mare de a renunța la club”, a spus Adrian Mititelu Jr. la digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:37 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 1-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final Vezi toate știrile
Citește și