Închide meniul

„E normal, se vede o schimbare în jocul lui”. Laurenţiu Reghecampf l-ar putea pierde pe Andrei Ivan. Reacţia conducerii Craiovei după oferta de la Galatasaray

Gabriel Zamfirescu Publicat: 28 octombrie 2021, 13:53

Reclamă
„E normal, se vede o schimbare în jocul lui. Laurenţiu Reghecampf l-ar putea pierde pe Andrei Ivan. Reacţia conducerii Craiovei după oferta de la Galatasaray

Hepta

Evoluţiile tot mai bune ale lui Andrei Ivan i-au atras atenţia lui Fatih Terim. Presa din Turcia a scris că antrenorul Galatei l-ar vrea pe atacant pentru a face o tripletă română la echipa CIM-BOM-BOM, alături de Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf l-ar putea pierde pe Andrei Ivan

Preşedintele oltenilor, Sorin Cârţu, nu crede în dezvăluirile presei din Turcia, dar admite faptul că Andrei Ivan ar putea să plece de la echipă în această iarnă. Atacantul trece prin cel mai bun moment din punct de vedere fotbalistic de când a revenit la Universitatea Craiova, iar acum este la un pas să se despartă de formația antrenată de Laurențiu Reghecampf.

„Nu vă luați după ce scriu ei în afară. El este într-o formă bună și este normal să existe un interes al lui Galatasaray și poate și al altor echipe. Ivan e într-o formă bună și se vede o schimbare în jocul lui. Asta face un atacant, ce a făcut el în ultimul timp, și altruism, și goluri, și întoarceri.

Sorin Cârţu, încântat de evoluţia lui Andrei Ivan

Din orice minge trebuie să scoți ceva eficient. Poate scoți un penalty, o fază fixă, sunt caracteristicile unui atacant și asta văd la Ivan în ultimul timp. Ivan s-a grăbit să vină înapoi, să ajute echipa. În momentul în care ești atacant și joci bine, întotdeauna atragi interesul unor echipe mari.

Ne-am dorit ca Ivan să joace, să fie într-o formă bună și să ne ajute pe noi, să urcăm în clasament, să ne atingem niște obiective”, a declarat Sorin Cârțu, conform sport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și