Închide meniul

„E o mizerie!” Mihai Stoica, scos din minți de modul în care Dinamo și-a asigurat barajul. „Bătaie de joc organizată! Sunt probleme de natură penală!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 20 martie 2022, 8:51 / Actualizat: 20 martie 2022, 13:29

„E o mizerie! Mihai Stoica, scos din minți de modul în care Dinamo și-a asigurat barajul. „Bătaie de joc organizată! Sunt probleme de natură penală!

Mihai Stoica, uluit înainte de UTA - FCSB

Mihai Stoica/ Hepta

Mihai Stoica e nervos pe situația echipelor Academica Clinceni și Gaz Metan. Din cauza problemelor financiare, acestea sunt deja retrogradate din Liga 1. Cea care a profitat de necazul lor a fost Dinamo, care și-a asigurat prezența la baraj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stioica consideră că conducătorii de la Gaz Metan și Clinceni trebuie să fie trași la răspundere pentru că au adus cele două echipe la sapă de lemn. Oficialul de la FCSB e de părere că problemele apărute la cele două formații sunt de natură penală.

Mihai Stoica, scos din minți de modul în care Dinamo și-a asigurat barajul

„E o mizerie ce s-a întâmplat cu Mediaș și Clinceni, prin prisma sumelor plătite de televiziuni pentru Liga 1. Nu poți să-ți bați joc, sunt probleme de natură penală. Nu știu cum au dispărut atât de mulți bani. Cineva trebuie să răspundă, cum am răspuns și noi la vremea noastră, în Dosarul Transferurilor.

E o bătaie de joc organizată ca două echipe să fie deja retrogradate. Trebuie făcut ceva ca să nu se mai repete această mizerie! Ele nu mai sunt în Liga 1, au retrogradat deja. E un prejudiciu adus tuturor”, a răbufnit Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Gaz Metan Mediaş, -1 punct în play-out

Comisia de Disciplină din cadrul FRF i-a depunctat, miercuri, cu două puncte pe medieşeni, după ce aceştia nu au stins datoriile faţă de Ronaldo Deaconu. După această decizie, Gazul a ajuns la cota -1 în clasamentul play-out-ului Ligii 1.

Reclamă

Decizia a venit la o săptămână după ce Gaz Metan încasase o altă lovitură, mai dură. O depunctare de 8 puncte, tot din cauza sumelor de bani rămase restante către foşti angajaţi. În total, medieşenii au fost depunctaţi cu 24 de puncte.

Astfel, formația din Mediaș a ajuns cu -1 punct în clasamentul din play-out. Așa a urcat Dinamo pe poziție de baraj, după ce a fost mai tot sezonul pe loc direct retrogradabil.

Academica Clinceni a pierdut licenţa pentru Liga 1

Academica Clinceni a cerut intrarea în insolvenţă, dar Tribunalul Ilfov a respins-o. Conform gsp.ro, chiar dacă ar mai putea face apel, ilfovenii nu se mai pot încadra în termenul prevăzut de FRF pentru licenţiere, aspect recunoscut şi de primarul Adrian Budeanu.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu mai este nicio șansă, gata! Apelul e de durată, cel puțin două luni. Următorul termen ar pute fi în aprilie-mai. Trece perioada de a lua licența. Nu mai putem lua licența.

Situația poate fi deblocată doar dacă apare cineva și girează în numele clubului Academica cu un imobil, ceva. Atunci pot fi deblocate conturile din ANAF și plătite eșalonat datoriile în interval de 5 ani. E complicat, nu putem face operațiuni bancare”, a spus Budeanu pentru sursa citată.

Academica rămâne cu datorii de 900.000 de euro. „Datoriile la jucători sunt de 200.000 de euro, restul sunt la ANAF, iar foarte puțin la creditori”, a mai spus Budeanu.

Astfel, Dinamo beneficiază de situaţia ilfovenilor şi are ca şi asigurat locul 14, ultimul care duce la barajul pentru salvarea de la retrogradare. Câinii roşii au 9 puncte, cu două peste Academica Clinceni. Gazul are -1 punct.

Recomandări
  • Dinamo și-a asigurat barajul
  • Mihai Stoica, scos din minți

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:35 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-1. Cisse, lovitură de cap perfectă! Dan Nistor a egalat din penalty 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” Vezi toate știrile
Citește și