Închide meniul

„E prea bărbat!” Gigi Becali, cucerit de Paulo Vincius. „Nu știu cum CFR Cluj a renunțat la el!” + Ce se întâmplă cu Andrei Vlad

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 9 august 2021, 14:26

„E prea bărbat! Gigi Becali, cucerit de Paulo Vincius. „Nu știu cum CFR Cluj a renunțat la el! + Ce se întâmplă cu Andrei Vlad

Gigi Becali mai poate da o lovitură. Portarul Alexandru Maxim ar fi urmărit de Bayern

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Paulo Vinicius a fost integralist în primul său meci la FCSB, scor 2-1 cu Gaz Metan Mediaș. Acesta a fost aproape de gol în minutul 30, când a reluat cu capul, după un corner, dar mingea a trecut puțin peste bara transversală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Odată cu transferul lui Vinicius, Gigi Becali consideră că echipa lui va fi imbatabilă, mai ales că FCSB așteaptă și revenirea lui Andrei Miron.

Gigi Becali, cucerit de Paulo Vinicius

„Vinicius m-a încântat aseară, dezinvolt, foarte calm, frumos, dă siguranţă echipei, dă siguranţă apărării, nu se hazardează. Nu ştiu cum CFR a renunţat la jucătorul ăsta. Pe mine m-a încântat aseară. După părerea mea, mai joacă doi ani. E prea bărbat, prea puternic, prea echilibrat mental. O să vină Miron şi părerea mea este că Miron cu Vinicius vor da mare siguranţă, pentru că amândoi dau cu capul. Nu o să mai fie ce a fost în apărarea noastră”, a spus Gigi Becali, la Pro X.

Brazilianul a semnat cu FCSB o înţelegere valabilă un an. Dacă va confirma, contractul îi va fi prelungit pe încă un sezon. Din informaţiile AS.ro, Vinicius va primi şi o sumă consistentă la semnătură. În conturile lui vor intra nu mai puţin de 100.000 de euro!

Paulo Vinicius a fost transferat gratis, în vara lui 2017, de la Apollon Limassol la CFR Cluj. În Gruia, el a adunat 139 de meciuri, în care a marcat 16 goluri şi dat 3 pase de gol. Sud-americanul nu a fost eliminat niciodată în tricoul lui CFR Cluj. El a luat 10 cartonaşe galbene. De altfel, în întreaga carieră a văzut „roşu” de doar cinci ori în peste 400 de meciuri.

Reclamă

Gigi Becali i-a stabilit viitorul lui Andrei Vlad

Enervat la culme pe Andrei Vlad după eliminarea rușinoasă din Conference League, Gigi Becali a anunțat în multe rânduri că portarul de 22 de ani nu mai are viitor la FCSB.

Se pare însă că latifundiarul din Pipera s-a răzgândit. Revenit între buturile roș-albaștrilor în meciul cu Gaz Metan, Vlad va continua să fie titular la FCSB.

„Andrei Vlad ori pleacă, dacă nu, trebuie să fie titular, să joace. O să vorbesc cu el, vreau să rişte mai mult. Chiar dacă greşeşte nu mă deranjează. Ieri, a avut o centrare care a ajuns la un metru de el şi trebuia să fie mingea lui. Dar el probabil acum are emoţii, are teamă să nu greşească. O să-i spun că poate greşi, că nu mă supăr, dar să iasă mai mult pe centrări”, a mai spus Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

În sezonul trecut, Andrei Vlad a adunat 37 de meciuri în tricoul roș-albaștrilor, dintre care 19 au fost fără gol primit.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:26 LIVE SCOREUTA – Oţelul 3-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu! Arădenii fac spectacol pe final 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” Vezi toate știrile
Citește și