Închide meniul

„E rivalitate!” Laurențiu Reghecampf, cu gândul la derby-ul FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova. Ce a spus despre duelul cu Adrian Mutu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 septembrie 2021, 14:55

„E rivalitate! Laurențiu Reghecampf, cu gândul la derby-ul FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova. Ce a spus despre duelul cu Adrian Mutu

Laurenţiu Reghecampf, cu gândul la la derby-ul cu FC U Craiova 1948

as.ro

Până să joace cu FC U Craiova 1948, pe Universitatea lui Reghecampf o așteaptă două meciuri la rând cu CFR Cluj, unul în campionat și altul în Cupa României, apoi o partidă cu Dinamo, tot în Liga 1

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurențiu Reghecampf a prefațat derby-ul FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova

„Eu pregătesc echipa pentru următorul meci. Meciul cu CFR e cel mai important. Înainte de pauză jucăm cu cealaltă echipă din oraş. Există rivalitate, e un derby în oraş. Nu ştiu ce se va întâmpla. Va fi prima dată când se întâmplă acest lucru. Nu ştiu ce va fi în tribune, cine cu cine va striga, cum va cânta. Nimeni nu se aştepta la aşa ceva, nu îşi închipuia nimeni acest lucru”, a spus Laurențiu Reghecampf, pentru playsport.ro.

Legat de Adrian Mutu, omologul său de pe banca rivalilor, Laurențiu Reghecampf a avut doar cuvinte de laudă. „Reghe” e singur că „Briliantul” nu va fi demis.

„Va rămâne Adi Mutu, o să vedeţi. Nu va pleca. Nu sunt meciuri uşoare. În afara faptului că e naşul copilului meu avem o relaţie foate bună. Suntem foarte apropiaţi, ne şi întâlnim, ne şi vedem. Suporterii să îşi susţină echipa pe care o iubesc.

Adi va avea însă şi o ambiţie şi mai mare să câştige împotriva mea. Noi nu avem un război şi nici echipele nu ar trebui. Şi în Milano e Inter şi AC Milan. Fiecare fan să ţină şi să iubească echipa pe care o susţine”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.

Reclamă

În acest moment, cele două mari rivale din Craiova nu traversează cea mai bună formă. Univeristatea Craiova este pe locul al 8-lea, în timp ce FC U Craiova 1948 ocupă poziția a 12-a.

Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948 s-au întâlnit până acum în două meciuri directe. Se întâmpla în sezonul 2013-2014, când ambele formații se aflau în Liga 2. Atunci, Universitatea a câștigat cu 3-0, în timp ce celălalt meci s-a încheiat la egalitate, scor 0-0.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și