Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf sună adunarea înaintea „dublei” cu CFR Cluj: „Să fim pregătiți pentru un meci de luptă! Vom trata şi Cupa foarte serios”

Dragoș Vasile Publicat: 17 septembrie 2021, 18:26

Reclamă
Laurenţiu Reghecampf sună adunarea înaintea „dublei cu CFR Cluj: „Să fim pregătiți pentru un meci de luptă! Vom trata şi Cupa foarte serios

Laurențiu Reghecampf

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Laurenţiu Reghecampf sună adunarea înaintea „dublei” cu CFR Cluj

Echipa lui Dan Petrescu a pierdut în Liga 1, 0-1 cu Botoşani, şi în Conference League, 0-1 cu Jablonec. Laurenţiu Reghecampf speră ca elevii săi să profite de paşii greşiţi făcuţi de ardeleni şi să obţină cele 3 puncte în campionat, dar şi victoria în Cupa României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ca orice meci împotriva celor de la CFR, va fi un meci foarte dificil pentru noi. Jucăm cu echipa campioană, jucăm cu o echipa puternică, foarte bine organizată, cu jucători de valoare. Cu siguranță pentru noi va fi un meci foarte greu.

Va dați seama că am urmărit meciul, asta este meseria noastră, încercăm să analizăm cât mai bine adversarul. Meciul din Conference League nu-l putem compara cu un meci de campionat. Sunt alte ambiții, alte interese. Din păcate, cei de la CFR au pierdut, noi trebuie să profităm de acest moment, ei venind după două meciuri pierdute.

Sperăm să profităm de acest moment și să reușim să ne câștigăm punct sau puncte. Cu siguranță CFR formează un grup puternic, cu un antrenor foarte bun şi jucători care au calitate individuală foarte bună. Nu contează faptul că ei au pierdut în Conference League și au pierdut ultima etapă din campionat. Trebuie să mergem concentrați, să fim pregătiți pentru un meci de luptă. Pentru noi este foarte important meciul din campionat și bineînțeles vom trata și Cupa foarte serios”, a transmis Laurenţiu Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf, mesaj categoric după Universitatea Craiova – Sepsi 1-1

Laurenţiu Reghecampf a transmis un mesaj categoric după Universitatea Craiova – Sepsi 1-1. „Sunt supărat că nu jucăm agresiv!”, a răbufnit antrenorul oltenilor.

Reclamă

Laurenţiu Reghecampf este mulţumit de prestaţia elevilor săi, însă faptul că aceştia nu au marcat al doilea gol l-a supărat pe antrenor. Pe Ion Oblemenco, oltenii au avut 11 ocazii de gol, dintre care 6 au fost şuturi pe spaţiul porţii.

„Rezultatul nu ne bucură, jocul da. Ne-am creat ocazii foarte mari. Nu sunt supărat de atitudine şi că am ratat. Sunt supărat pentru că nu jucăm agresiv. Trebuie să o facem când prindem mingea. Vom lucra în continuare. Ei trebuie să înceapă să vâneze balonul. Lucrăm, se întâmplă. Nu pot să fiu supărat nici pe Gustavo că a ratat o lovitură de la 11 metri.

Ne trebuie puncte, cât mai multe puncte. Majoritatea au jucat bine. Păcat că am primit gol. Nu ştiu dacă a fost fault. Nu este problema mea. Faultul intervine într-un moment în care suntem bine intenţionaţi. Nu trebuia să ajungă acolo. Screciu nu trebuia să sară, trebuia să facă un pas în spate. Ne bucură că nu suntem pe lista nimănui. Vom munci să ajungem sus”, a declarat Laurenţiu Reghecampf la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile Vezi toate știrile
Citește și