Închide meniul
UPDATE

FCSB – UTA | Gafă uriaşă de arbitraj. Mircea Orbuleţ nu a văzut că mingea centrată de Dumiter a ieşit din teren. Echipa lui Toni Petrea a primit două penalty-uri controversate

Reclamă

Antena Sport Publicat: 5 decembrie 2021, 23:09

FCSB – UTA | Gafă uriaşă de arbitraj. Mircea Orbuleţ nu a văzut că mingea centrată de Dumiter a ieşit din teren. Echipa lui Toni Petrea a primit două penalty-uri controversate

Mingea centrată de Andrei Dumiter a ieşit din teren

Captură telekomsport.ro

Update: Gafă uriaşă de arbitraj. FCSB a primit al doilea penalty în urma unei greşeli mari de arbitraj. Asistentul Mircea Orbuleţ nu a văzut că mingea centrată de Andrei Dumiter a ieşit din teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Arbitrul a arătat punctul cu VAR, deşi reluările nu au arătat că a fost un contact clar între cei doi jucători. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Florin Tănase, care a ajuns la al 6-lea în acest sezon.

Nu am văzut să fie penalty, dar poate ne scapă vreun element. La prima vedere, nu a fost nimic„, a fost comentariul scurt al lui Narcis Răducan la digisport.ro.

Şi CFR Cluj a câştigat partida cu Chindia după o fază controversată

Campioana a câştigat meciul după un gol controversat marcat de Bilel Omrani. Înainte ca mingea să ajungă la Omrani, Valentin Costache a fost lovit în mână de balon, dar arbitrul Radu Petrescu a lăsat jocul să continue, în ciuda protestelor celor de la Chindia.

Reclamă

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a fost cel mai vehement contestar al arbitrajului lui Radu Petrescu.

„Nu am văzut în viața mea henț mai clar. Îi mai lipsea să o bage în geantă. Probabil că nu a dat penalty pentru CFR Cluj pe final pentru că știa că a fost henț. Plus că trebuia eliminat și Boateng. Este viciere de rezultat. Din nou! Să nu vă mai mirați de ce are CFR Cluj un avans atât de mare. Să vă mirați când va fi arbitrată corect.

Același arbitru care a inventat fault la Sibiu – CFR și a făcut-o campioană pe CFR și a retrogradat Voința. Când Beto a dat cu piciorul în pământ. A inventat atunci! Acum i-a intrat ceva în ochi și nu a văzut că a luat-o Costache cu mâna.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuia exclus definitiv de atunci Petrescu. E clar că ai interes când inventezi. Suntem bătaia de joc a tuturor. Dacă aveam VAR se rezolvau multe„, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Preşedintele celor de la CFR Cluj, Cristian Balaj, i-a dat replica lui Mihai Stoica.

„În ceea ce privește faza golului echipei noastre, fază la care anterior înscrierii acestui gol mingea a lovit mâna lui Costache, pentru a anula reușita, arbitrul trebuia să constate că fotbalistul echipei noastre a atins în mod deliberat mingea cu mâna, ținând cont de următoarele considerente: distanța de la care a venit mingea (foarte mică în cazul nostru), viteza mingii (mare în cazul nostru), dar și dacă jucătorul duce mâna spre minge (ceea ce nu s-a întâmplat, Costache a încercat să-și retragă mâna în spate pentru a feri mingea)”, a transmis Cristi Balaj.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și