Închide meniul

„E vai de mama ei!” Dumitru Dragomir, previziuni sumbre pentru Dinamo: „E atmosferă de cimitir! Eu zic că nu poate să bată nici la baraj!”

Dragoș Vasile Publicat: 14 martie 2022, 10:48

„E vai de mama ei! Dumitru Dragomir, previziuni sumbre pentru Dinamo: „E atmosferă de cimitir! Eu zic că nu poate să bată nici la baraj!

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu FCSB

Dumitru Dragomir, în timpul unui meci / Hepta

  • Dumitru Dragomir, previziuni sumbre pentru Dinamo
  • Fostul şef de la LPF e convins că echipa lui Dusan Uhrin va retrograda

Dumitru Dragomir, previziuni sumbre pentru Dinamo

Felicitări lui Mutu, l-am pus antrenorul etapei. Dinamo e vai de mama ei! Au venit americanii la noi în țară, s-ar putea să-i salveze aviația americană. Îi salvează, sunt două echipe căzute, deși Clinceniul a început să miște. Între atâția speriați câți are Dinamo, Torje nu poate să joace bine. Greșeala lui Dinamo a fost că a ieșit la joc. Dacă o lăsa pe Rapid să vină peste ea, se termina altfel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa n-ar arăta chiar așa rău, numai e că e haos mare. Mă, ce Dumnezeu faci la antrenamente? Nu ține unul de minge! Torje a mai încercat el, săracul, dar restul… n-au un pic de inteligență de joc! Au alergat, dar aleargă într-un haos total. Dinamo cade cu U Cluj la baraj, poate să o bată? Eu zic că nu! Dacă rămânea Rednic, echipa nu retrograda. Săracul, Mureșan, s-a săturat și el. Indiferent cât ai câștiga, în atmosfera de la Dinamo nu poți trăi. Te mănâncă și suporterii, e atmosferă de cimitir”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit gsp.ro.

Dinamo a bătut un nou record în Liga 1 şi tremură la retrogradare

Rapid a învins-o pe Dinamo, scor 3-1, în prima etapă a play-out-ului Ligii 1. Dusan Uhrin a avut un debut de coşmar în cel de-al treilea mandat pe banca grupării din Ştefan cel Mare. Portarul Figueiredo şi fundaşii „câinilor” s-au întrecut în gafe.

Reclamă

Potrivit statisticilor „We Love Stats”, Dinamo a devenit echipa din istoria Ligii 1 cu cei mai mulţi jucători folosiţi pe durata unui sezon, 53, după ce Christian Irobiso a intrat la pauza meciului cu Rapid. Acesta este un nou record pentru fotbalul românesc.

Totuşi, „câinii” au motive de îngrijorare. Toate echipele cu 52 de jucători folosiți într-o ediție de campionat au retrogradat!

Reclamă

Topul echipelor cu cei mai mulţi jucători folosiţi într-un sezon e următorul:

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”