Închide meniul

Echipele din play-out se revoltă. "Protocolul este foarte dur, stadionul nostru nu este un spital!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 mai 2020, 18:56

Echipele din play-out se revoltă. "Protocolul este foarte dur, stadionul nostru nu este un spital!"

SportPictures / Dragos Pascaneanu / SPORT PICTURES

Poli Iași nu crede că poate respecta protocolul

În această situație sunt și conducătorii lui Poli Iași. Ciprian Paraschiv nu crede că vreo echipă din play-out va putea să respecte întocmai protocolul încheiat între FRF, Ministerul Sănătății și Ministerul Tineretului și Sportului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipele din Liga 1 se plâng că nu pot respecta protocolul

Președintele lui Poli Iași a tras un semnal de alarmă. Cu greu a găsit soluții pentru a testa jucătorii și pentru a-l ajuta pe Mircea Rednic să reia antrenamentele.

Protocolul este foarte dur și greu de respectat, dar vom face toate eforturile să-l respectăm. Trebuie luat în considerare faptul că stadionul nostru nu este spital. Și lucrul acesta nu este valabil doar la Iași, ci la toate cluburile din țară. Stadionul din Copou este din 1960, nu este Spitalul Regina Maria”, a declarat Ciprian Paraschiv pentru ProSport.

Rednic își dorește chiar și întăriri la Poli Iași. Gigi Becali a anunțat că antrenorul moldovenilor s-a interesat de prețul lui Harlem Gnohere. Patronul lui FCSB cere 500.000 de euro pentru atacantul francez, pe care l-a băgat în șomaj tehnic.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano Vezi toate știrile
Citește și