Închide meniul

Edi Iordănescu a anunţat revenirea lui Constantin Budescu la capacitate maximă! Când va începe „Magicianul” să facă show: „E un jucător pe care mi l-am dorit foarte mult!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 septembrie 2021, 18:25

Edi Iordănescu a anunţat revenirea lui Constantin Budescu la capacitate maximă! Când va începe „Magicianul să facă show: „E un jucător pe care mi l-am dorit foarte mult!

Constantin Budescu, transfer de titlu pentru FCSB

Hepta

Budescu este jucătorul pe care Edi Iordănescu l-a dorit enorm. „Artistul” nu este încă la capacitate maximă, însă Edi Iordănescu anunţă că Budescu îşi va tura motiarele la maximum după pauză prilejuită de meciurile echipei naţionale a României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Îl avem și pe Budi (n.r – Constantin Budescu), care a venit după o pauză destul de lungă. Încă nu este la 100%, e un jucător de care avem mare nevoie. Din păcate, a trebuit să-l expunem un pic la meciul de Cupă și l-am ținut 120 de minute, dar cred că și el, după această întrerupere, va fi la capacitate maximă.

Pentru jocul ăsta (n.r – contra Chindiei) sunt șanse destul de mari să-l vedem, probabil pe parcurs, însă mă aștept ca după această întrerupere să fie și el la capacitate maximă și să ne poată ajuta. E un jucător pe care mi l-am dorit foarte mult aici„, a spus Edi Iordănescu într-o conferinţă de presă.

Edi Iordănescu, anunţ alarmant legat de Florinel Coman

Florinel Coman s-a rupt chiar la debutul lui Edi Iordănescu la FCSB, contra lui Sepsi, 1-1 pe Arena Națională, iar verdictul medicilor a fost unul dur, pubalgie. Edi Iordănescu a dezvăluit că starul roș-albaștrilor nu e nici măcar parțial refăcut.

Suntem destul de restrânși ca număr, sunt mulți jucători cu probleme medicale. Îl avem pe Florinel (n.r – Coman) cu o perioadă mai lungă de accidentare. Nu e nici măcar parțial în procesul de pregătire. E chestie de timp la el”, a spus Edi Iordănescu, în cadrul conferinței de presă dinaintea meciului Chindia – FCSB.

Reclamă

Coșmarul accidentărilor lui Florinel Coman a început în luna septembrie 2020, când s-a accidentat în timpul meciului cu Backa Topola din preliminariile Europa League și a fost nevoit să stea departe de teren până în decembrie. După revenire, Coman a rezistat doar câteva luni și s-a rupt din nou. A ieșit accidentat în meciul naționalei cu Macedonia de Nord, disputat în luna martie, și și-a revenit abia la începutul acestui sezon.

Ultima accidentare a venit în meciul cu Sepsi, chiar la debutul lui Edi Iordănescu la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
Vezi toate știrile
Citește și