Închide meniul

Edi Iordănescu, anunț devastator pentru fanii lui FCSB! Cât de gravă este, de fapt, accidentarea lui Florinel Coman. „Nu e nici măcar parțial în procesul de pregătire”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 30 septembrie 2021, 17:46

Edi Iordănescu, anunț devastator pentru fanii lui FCSB! Cât de gravă este, de fapt, accidentarea lui Florinel Coman. „Nu e nici măcar parțial în procesul de pregătire

Edi Iordănescu, despre Florinel Coman

Hepta

Florinel Coman s-a rupt chiar la debutul lui Edi Iordănescu la FCSB, contra lui Sepsi, 1-1 pe Arena Națională, iar verdictul medicilor a fost unul dur, pubalgie. Edi Iordănescu a dezvăluit că starul roș-albaștrilor nu e nici măcar parțial refăcut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu, despre situația lui Florinel Coman

Suntem destul de restrânși ca număr, sunt mulți jucători cu probleme medicale. Îl avem pe Florinel (n.r – Coman) cu o perioadă mai lungă de accidentare. Nu e nici măcar parțial în procesul de pregătire. E chestie de timp la el”, a spus Edi Iordănescu, în cadrul conferinței de presă dinaintea meciului Chindia – FCSB.

Coșmarul accidentărilor lui Florinel Coman a început în luna septembrie 2020, când s-a accidentat în timpul meciului cu Backa Topola din preliminariile Europa League și a fost nevoit să stea departe de teren până în decembrie.

După revenire, Coman a rezistat doar câteva luni și s-a rupt din nou. A ieșit accidentat în meciul naționalei cu Macedonia de Nord, disputat în luna martie, și și-a revenit abia la începutul acestui sezon.

Ultima accidentare a venit în meciul cu Sepsi, chiar la debutul lui Edi Iordănescu la FCSB.

Reclamă

Florinel Coman, prima reacţie după ce s-a operat

Florinel Coman a avut nevoie de operaţie după accidentarea din meciul cu Sepsi. Coman a fost victima unei intrări dure a lui Marius Ștefănescu şi sunt şanse ca acesta să nu mai joace anul acesta.

De pe patul de spital, „Mbappe de România” a transmis fanilor că se simte bine şi că va reveni mai puternic ca niciodată. „Mă simt excelent. Mă voi întoarce mai puternic decât m-ați văzut vreodată. Promit”, a transmis Coman.

Florinel Coman
Sursa: Instagram Florinel Coman
Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 23:00 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor 22:29 „Nu poate să mă sperie nimic!” Mihai Stoica și-a făcut calculele pentru câștigarea titlului! De ce rezultate are nevoie FCSB 22:08 „Te întorci la FCSB în vară?” Alexandru Musi a uimit pe toată lumea după Hermannstadt – Petrolul 2-0! 22:06 „Nu are nicio legătură” Dorinel Munteanu s-a enervat imediat după înfrângerea cu UTA! Întrebările care l-au scos din sărite 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! Vezi toate știrile
Citește și