Închide meniul

Edi Iordănescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Gigi Becali l-a vrut plecat de la FCSB: „A fost doar un pretext al patronului”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 decembrie 2021, 8:28

Edi Iordănescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care Gigi Becali l-a vrut plecat de la FCSB: „A fost doar un pretext al patronului

Edi Iordănescu a plecat de la FCSB la insistenţele lui Gigi Becali

Facebook FCSB

Edi Iordănescu este convins că a fost forţat să plece din cauză că patronul îşi dorea să se implice mai mult la echipă. Gigi Becali nu şi-ar fi respectat astfel promisiunile pe care i le-ar fi făcut în momentul în care l-a convins să semneze înţelegerea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu ştie de ce Gigi Becali i-a grăbit plecarea de la FCSB

Am venit în cel mai greu moment pentru club! Eu am avut o ofertă semnificativ mai mică față de ce primisem de la CFR Cluj pentru prelungirea contractului, dar am ales cu sufletul. Poate și cu o doză de naivitate, pentru că am crezut în anumite lucruri. În ciuda contextului foarte greu, echipa învățase din nou să muncească împreună, să câștige.

Sigur, erau lipsuri la estetica jocului, dar ținând cont de câte probleme am avut, cred că era doar un pretext pentru ca patronul să controleze totul. E dreptul lui, dar fără a avea la bază promisiunile făcute mie. Mi-aș fi dorit să am continuitate acolo, am pus mult suflet, începusem o muncă.

S-a redresat echipa, aveam foarte mare încredere că împreună cu jucătorii putem să ne batem cu șanse reale pentru titlu. Dacă aș fi avut continuitate și acolo, probabil că ar fi fost un an foarte bun pentru mine„, a declarat Edi Iordănescu pentru digisport.ro.

Gigi Becali i-a impus trei jucători lui Edi Iordănescu

Gigi Becali a dezvăluit la AS.ro că, după ce i-a acceptat condițiile lui Edi Iordănescu, i-a impus acestuia trei jucători care să evolueze mereu. Este vorba despre Tavi Popescu, Adrian Șut și Sorin Șerban.

Reclamă

„Toată lumea zice că se bagă Becali la echipă. Nu, domne! Eu îi trasez niște indicații. Uite, ce vreau, eu, când vii aici! Ce? Lui Edi nu i-am zis, i-am zis și lui. I-am zis: uite, vreau să joace Tavi Popescu, Șut și Șerban. Asta i-am zis de la început, când am semnat contractul.

– A fost de acord?
– Da!

A zis OK, Tavi și Șut, la Șerban mai discutăm. El a fost și accidentat. Eu i-am zis asta pentru că eu vreau să-i vând. Omul a fost de acord, care e problema!?„, a spus Becali pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali susține că nu a mai discutat cu Edi Iordănescu, de când a plecat de la FCSB. „A făcut niște lucruri care nu se fac!„, a explicat Becali, fără a dezvălui însă ce l-a deranjat.

Eu am rămas prieten cu toți antrenorii pe care i-am avut, după ce au plecat de la FCSB. Uite, chiar și cu Dica, chiar dacă a mai mârâit el. Suntem prieteni„, a dezvăluit, în această lună, Becali la AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali 19:12 Sorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! A învins-o pe Alexandra Eala cu 6-3, 6-7 (6/8), 6-4 19:12 FotoJucătorii legendari ai lui Dinamo s-au reunit, la 40 de ani de la meciul cu Liverpool, din semifinalele Cupei Campionilor! 18:53 S-a schimbat formatul de la Billie Jean King Cup! Cum este afectată echipa națională a României 18:38 UTA – Oţelul 3-1. Mircea Rednic, pe primul loc în playout! Arădenii au făcut spectacol la meciul cu echipa lui Dorinel Munteanu 18:35 FotoOlimpiu Moruţan a fost operat chiar de ziua lui! Anunţul presei din Turcia 18:24 Reacția lui Carlo Ancelotti, după ce Xavi a decis să rămână la Barcelona. Mesaj sincer despre decizia rivalului 18:18 Un fost jucător legendar al Craiovei e total dezamăgit de FCU Craiova: „Poate să o bată şi o echipă de Divizia C”! 17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! Vezi toate știrile
Citește și