Închide meniul

Edi Iordănescu a dezvăluit atmsofera din vestiarul CFR-ului: "Jucătorii se temeau, au copii acasă". Ce spune despre șansele la titlu

Alexandru Ivan Publicat: 20 martie 2021, 5:19 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Reclamă
Edi Iordănescu a dezvăluit atmsofera din vestiarul CFR-ului: "Jucătorii se temeau, au copii acasă". Ce spune despre șansele la titlu

SportPictures / Mircea Rosca via Hepta

CFR Cluj a fost lovită de Covid-19

FCSB s-a impus fără drept de apel împotriva celor de la CFR Cluj, scor 3-0. A fost prima victorie a roș-albaștrilor în fața rivalilor din Gruia după cinci meciuri de secetă. Până la acest meci, clujenii aveau patru victorii consecutive în fața celor de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a dat vina pe numeroasele absențe din tabăra CFR-istă. De altfel, moralul clujenilor era la pământ încă dinainte de startul partidei.

FCSB – CFR Cluj 3-0 | Edi Iordănescu: "Jucătorii se temeau"

"În vestiar, am avut emoții mai mari decât la meci. Au început să pice rând pe rând jucători. Se temeau, au familii acasă", a explicat Edi Iordănescu, la Digi Sport.

CFR  a suferit în compartimentul ofensiv. Gabriel Debeljuh, Mario Rondon și Valentin Costache s-au infectat cu Covid-19. Bilel Omrani s-a accidentat cu câteva zile înainte de meci.

Nici Edi Iordănescu n-a putut să ia parte la meci. Antrenorul clujenilor a fost eliminat în urmă cu două etape, împotriva celor de la UTA Arad.

Reclamă

"La jocul trecut, 'acasă', a fost altceva. Aveam nevoie să fiu pe bancă. Era nevoie de mine și de mesajul meu", a mai spus Edi Iordănesu.

Apărarea lui CFR Cluj a fost distrusă de echipa lui Petrea. A fost prima partida din acest sezon când ardelenii au încasat mai mult de două goluri. Cu toate acestea, Edi Iordănescu nu renunță la lupta pentru titlu.

"Este momentul lor. Noi am câștigat în decembrie. Am recuperat puncte. Distanța este mai mică decât în momentul în care am venit. Cred că avem puterea să ne revenim. Avem în continuare trei jocuri cu FCSB, apoi cu Craiova. 50% din jocurile care ne-au rămas sunt cu Craiova și FCSB. Este seara lor, merită felicitați, au făcut un joc bun", a încheiat Edi Iordănescu. 

Reclamă 4 / 0/3

FCSB – CFR Cluj 3-0

A fost cea mai categorică victorie a roș-albaștrilor în fața clujenilor din august 2013 până în prezent. FCSB, condusă atunci de Laurențiu Reghecampf, câștiga cu același scor, 3-0. Piovaccari, Adi Popa și Cristi Tănase înscriau în partida respectivă.

După ce și-a învins categoric marea rivală, FCSB s-a distanțat la trei puncte în fruntea clasamentului. Duelurile pentru titlu se vor da în play-off, după înjumătățirea punctelor.

Roș-albaștrii au motive să spere dacă vor termina pe primul loc la finalul sezonului regulat. De când există sistemul cu play-off şi play-out, echipa care a câştigat sezonul regulat, a reuşit să câştige şi campionatul. Au mai rămas doar două etape de disputat până la finalul sezonului regulat.

A fost a cincea victorie consecutivă în Liga 1 pentru FCSB. Totodată, a fost prima înfrângere pentru CFR Cluj după 5 etape de invincibilitate.

FCSB mai are de jucat cu Universitatea Craiova și Sepsi până la finalul sezonului regulat. De cealaltă parte, CFR Cluj se va duela cu Dinamo și Universitatea Craiova.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:40 LIVE VIDEOLeeds – Norwich, acum în AntenaPLAY. Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” 21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului Vezi toate știrile
Citește și