Închide meniul
NEWS ALERT

Edi Iordănescu, anunţul momentului despre transferuri! Cerere expresă pentru Gigi Becali. „Avem nevoie de doi jucători imediat”. Ce spune despre Sorescu şi Ongenda

Gabriel Zamfirescu Publicat: 4 septembrie 2021, 18:26

Reclamă
Edi Iordănescu, anunţul momentului despre transferuri! Cerere expresă pentru Gigi Becali. „Avem nevoie de doi jucători imediat. Ce spune despre Sorescu şi Ongenda

Hepta

Edi Iordănescu are un început de mandat prost la FCSB. După două meciuri cu el pe bancă, vicecampioana are un singur punct, după egalul cu Sepsi. Derby-ul cu CFR a fost pierdut la scor, 1-4. În acest context, Edi Iordănescu i-a cerut lui Gigi Becali transferuri imediate. Doar aşa se poate bate la titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu i-a cerut transferuri lui Gigi Becali

FCSB are nevoie de cel puţin doi jucători de la mijloc în sus. Edi Iordănescu i-a cerut patronului roş-albaştrilor, Gigi Becali, să aducă imediat jucători. „Trebuie să punem în loc, avem nevoie de jucători care să aducă valoare imediată. Am luat un grup de jucători foarte tineri, îmi asum tot.

Sunt încrezător, dar pentru asta trebuie să luăm nişte decizii care se recomandă. Am mai avea nevoie de măcar doi jucători, cu doi am fi acoperiţi”,  a spus Iordănescu Junior, îngrijorat după ce FCSB l-a pierdut pe Olimpiu Moruţan, plecat la Galatasaray şi Florinel Coman, accidentat pe o durată mai lungă.

Edi Iordănescu a dat detalii despre jucătorii pe care îi vrea la FCSB. „Sunt discuţii, dar nu este nimic concret. Eu îmi doresc foarte mult să îi recuperăm pe cei cu probleme. De la mijloc în sus caut soluţii, mijlocaşi! Sper să îi aducă Gigi Becali.

Sper, îmi doresc. Sunt cazuri, cum a fost Sorescu sau Ongenda, în care patronul a făcut eforturi, dar nu s-au materializat. Se închide perioada de transferuri şi dacă până luni nu putem să îi aducem, nu putem să vorbim decât de jucători liberi. Asta devine o provocare şi mai mare”, a dezvăluit antrenorul.

Reclamă
Reclamă 4

Ongenda şi Deian Sorescu nu mai vin la FCSB

Edi Iordănescu a mai dezvăluit, conform digisport.ro că transferurile Ongenda de la FC Botoşani şi Deian Sorescu de la Dinamo au picat. „Ongenda este caz inchis. Din punctul meu de vedere, din informaţiile pe care le am, e un caz închis.

În privinţa lui Sorescu nu se pune problema, e o situaţie complexă. S-a refuzat oferta din partea noastră. Trebuie găsite soluţii, suntem puţini din punct de vedere numeric. Este un fapt concret că sunt cel puţin cinci jucători care sezonul trecut se regăseau în primul 11 şi care acum nu mai sunt”, a mai spus antrenorul celor de la FCSB, conform sursei citate.

Reclamă

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:06

Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024

14:52

Ucraina – Belgia LIVE TEXT (19:00). Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

14:18

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

13:50

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

13:42

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

13:28

Lionel Messi le dă emoţii argentinienilor! Probleme pentru starul lui Inter Miami la Copa America: „Mă deranjează puţin”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și