Închide meniul

Edi Iordănescu aşteaptă întăriri la FCSB: „Mi-aş dori să nu se mai întâmple lucruri ca în trecut!” Ce i-a transmis antrenorul lui Gigi Becali după ce au picat transferurile lui Deian Sorescu şi Hervin Ongenda

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 11 septembrie 2021, 9:13

Edi Iordănescu aşteaptă întăriri la FCSB: „Mi-aş dori să nu se mai întâmple lucruri ca în trecut! Ce i-a transmis antrenorul lui Gigi Becali după ce au picat transferurile lui Deian Sorescu şi Hervin Ongenda

Edi Iordănescu a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a plecat de la FCSB

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Edi Iordănescu aşteaptă întăriri la FCSB

Antrenorul FCSB aşteaptă întăriri pentru a aduce titlul aşteptat după o pauză de 7 ani. Edi Iordănescu este mulţumit de faptul că Gigi Becali a încercat să îi transfere pe Deian Sorescu şi Hervin Ongenda, însă aşteaptă jucători liberi de contract. De asemenea, tehnicianul îşi doreşte ca celebrele cazuri „Ondrasek” sau „Alex Creţu” să nu se mai repede.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Au căzut şi salut public eforturile patronului (n.r. – Gigi Becali), pentru că le-a făcut. Au fost oferte concrete şi către Dinamo, şi către Botoşani, au fost oferte importante din punct de vedere financiar, eu i-am cerut pe cei doi, dânsul a reacţionat. Am încercat să găsim alte soluţii, să ne reorientăm, nu este uşor să le găseşti, timpul e foarte scurt.

Doi jucători care să aducă plus valoare şi experienţă, doi jucători care să vină şi imediat să poată să ajute echipa şi în jurul cărora, aşa cum îi avem pe Vinicius, pe Keşeru, pe Miron, jucători experimentaţi, în jurul lor să crească şi jucători tineri şi cei foarte tineri.

Mi-aş dori să nu se mai întâmple lucruri ca în trecut, să aducem jucători şi, după o lună, să le desfacem contractele. Am fost foarte atent la selecţie. Am spus că selecţia e o provocare şi e o artă, trebuie să ştii să o faci şi să ai o logică. Chiar dacă trece perioada asta de transferuri, vom încerca să aducem jucători liberi de contract”, a declarat Edi Iordănescu, potrivit telekomsport.ro.

EXCLUSIV | S-a aflat motivul real pentru care Ongenda a refuzat FCSB! Valeriu Iftime a dat cărțile pe față: ”Domnul Becali a oferit un preț bun!”

Gigi Becali a încercat în această vară să-l aducă la echipă pe Hervin Ongenda. Francezul a refuzat propunerea celor de la FCSB și au apărut mai multe variante pentru motivul refuzului. Valeriu Iftime a făcut lumină în acest caz și a dat cărțile pe față.

Reclamă

Conform finanțatorului de la Botoșani, Ongenda a refuzat FCSB dintr-un motiv extrem de simplu – banii. Mijlocașul de atac și-ar dori un salariu de minim 40.000 de euro pe lună, lucru pe care nu o să-l poată obține în România.

”Au fost discuții serioase. Domnul Becali a oferit un preț ok, pentru mine, Ongenda nu vrea să plece la FCSB și nu vrea să pelce în România. El vrea un salariu minim de 40.000 de euro pe lună. Acest salariu nu-l poate lua în România.

I-am zis că dacă vrea asta trebuie să muncească mult și să ajungă undeva în Zona Golfului. Povestea este doar de salariu. Eu i-am spus că el încă nu este pregătit. El trebuie să aibă constanță și el nu o are. Trebuia să facă un campionat bun și atunci i se face prețul. A înțeles subiectul ăsta”, a dezvăluit Valeriu Iftime pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și