Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Edi Iordănescu, avertizat de Valeriu Iftime: „Domnul Becali îl trimite acasă cu prima valiză!” Ce spune patronul lui FC Botoşani despre lupta la titlu: „Sunt patru echipe!”

Dragoș Vasile Publicat: 17 septembrie 2021, 23:50

Reclamă
Edi Iordănescu, avertizat de Valeriu Iftime: „Domnul Becali îl trimite acasă cu prima valiză! Ce spune patronul lui FC Botoşani despre lupta la titlu: „Sunt patru echipe!

Edi Iordănescu, mesaj clar pentru Gigi Becali

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Edi Iordănescu, avertizat de Valeriu Iftime

Patronul lui FCSB a anunţat că nu va mai face schimbările la echipă, odată cu venirea lui Edi Iordănescu. Ba mai mult, Gigi Becali a anunţat că actualul tehnician are control deplin la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, nu are încredere în promisiunea latifundiarului din Pipera. Acesta este de părere că rivalul său îl va da afară pe antrenor dacă echipa va înregistra înfrângeri pe bandă rulantă.

„(n.r. râde) Domnul Becali nu e prietenul meu, este un om pe care îl cunosc. După cum îl cunosc eu, nu stă cuminte din cauza banilor sau a contractelor. E vorba de cât de mult Edi are discernământ de a dialoga și de a explica.

Pentru că domnul Becali cred eu că îl va lăsa oricând dacă crede că face bine ceea ce face. Dar dacă iau 5 bătăi consecutive și mai e și arogant, îl trimite acasă cu prima valiză!”, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate, la AS.ro LIVE.

Lupta la titlu, o afacere în patru

Valeriu Iftime este de părere că lupta la titlu este o afacere în patru. CFR Cluj, campioana en-titre, Universitatea Craiova, FCSB şi FC Botoşani sunt echipele care se vor lupta pentru mult râvnitul trofeu, consideră patronul grupării moldave.

Reclamă

„Sunt 4 echipe care se bat la titlu. Cred că CFR, tot așa, Craiova, Botoșaniul și FCSB, bineînțeles. (n.r. râde)”, a mai spus Iftime.

Gigi Becali va plăti scump dacă îl va critica pe Edi Iordănescu

Gigi Becali a decis să nu mai vorbească de FCSB și să lase totul în seama lui Edi Iordănescu. Se pare că tehnicianul a reușit să-l schimbe pe Becali. Una dintre condițiile pe care le-a pus când a semnat cu FCSB a fost ca patronul să nu se mai implice în viața echipei și să nu mai comenteze la adresa jucătorilor.

Iordănescu jr. a pus și mai multe clauze prin care patronul FCSB va fi obligat să-i plătească despăgubiri uriașe în cazul în care nu se va ține de cuvânt. Becali susține că se va ține de cuvânt și își va respecta promisiunile.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și